Libnet.ro
UNICEF

23:15

Liviu Dragnea, despre legea pensiilor: N-am promis noua lege din 2018. Cresterea punctului de pensie, asa cum este in programul de guvernare, este in vigoare

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre legea pensiilor: N-am promis noua lege din 2018. Cresterea punctului de pensie, asa cum este in programul de guvernare, este in vigoare

Liviu Dragnea a declarat miercuri, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca se va lucra anul viitor la Legea pensiilor. Cresterea punctului de pensie, asa cum este in programul de guvernare, este. continuă pe Antena3

Carmen Dan, anunt despre legea pensiilor militare: imi doresc sa am sustinerea sindicatelor(VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut luni noi precizari cu privire la legea pensiilor militare. Aceasta a declarat ca sustine amendarea articolului prin care erau permise pensionarile pana la.

Liviu Dragnea, despre bugetul de stat: Nu este foarte mare fericire in ministere. Ani de zile, s-a mers pe ideea de copy-paste(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca bugetul de stat va fi construit pe proiecte, precizand ca in anii trecuti, s-a mers pe ideea de copy-paste. Am.

Liviu Dragnea despre informatia ca Mihai Tudose i-ar fi cerut demisia: O minciuna si o prostie

Liderul social-democratilor Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor, a catalogat marti drept o minciuna si o prostie informatia conform careia, in sedinta Comitetului Executiv.

Liviu Dragnea, despre demisia ceruta de Tudose: Daca deranjez, ma evapor (FOTO)

Liviu Dragnea a negat intr-o declaratie de presa tinuta marti informatiile lansate in spatiul public de catre sociologul Marius Pieleanu care a afirmat ca premierul Mihai Tudose i-ar fi cerut sa.

Dragnea: Nu este obligatoriu ca legea pensiilor sa isi produca efectele in 2018; cresterile salariale sunt prinse in bugetul de anul viitor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca in proiectul de buget pentru anul viitor vor fi prinse toate majorarile prevazute in programul de guvernare, nu insa si legea pensiilor, despre care a spus ca nu este obligatoriu sa se aplice din 2018, potrivit News. ro.

Legea pensiilor nu se va regasi in bugetul pe anul 2018: Liviu Dragnea da vina pe greaua mosternire (VIDEO)

Liviu Dragnea isi scuza neputinta. Dupa un an de zile in care s-a batut cu pumnii in piept ca va termina legea pensiilor, liderul PSD da vina acum pe greaua mostenire. Dragnea spune ca nu.

Liviu Dragnea a facut un anunt soc. Legea pensiilor se amana

Liviu Dragnea spune ca legea pensiilor se amana. Nu trebuie sa isi produca efectele in 2018 spune seful PSD, desi promisiunile sunau altfel in campania.

Legea pensiilor nu va fi adoptata anul acesta. Cresterea pensiilor, amanata pana in 2018

Coalitia PSD-ALDE amana adoptarea legii pensiilor. Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca legea pensiilor nu va intra in dezbatere parlamentara in 2017. Acesta a mai precizat ca, incepand cu 1 iulie 2018, punctul de pensie va creste la 1.

Legea pensiilor nu va intra in parlament in acest an

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat astazi, la Parlament, ca legea pensiilor nu va intra in dezbatere parlamentara in 2017 deoarece este un act normativ extrem de complicat si de stufos, mentionand insa ca punctul de pensie va creste la 1. 100 de lei incepand cu 1 iulie 2018, potrivit unei surse din presa.

Calin Popescu Tariceanu anunta ca Legea pensiilor va fi amanata pentru anul viitor

Presedintele Senatului si liderul ALDE, Calin-Popescu Tariceanu, a anuntat, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca Legea pensiilor va fi amanata pentru anul viitor, precizand ca aceasta decizie s-a luat cu grija .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )