Libnet.ro
UNICEF

09:15

Liviu Dragnea, despre mitingul Diasporei: Este un miting politic. Sper ca vor fi proteste pasnice

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, despre mitingul Diasporei: Este un miting politic. Sper ca vor fi proteste pasnice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi seara, la Romania TV, ca mitingul romanilor din Diaspora, anuntat pentru vineri in Piata Victoriei, este unul politic si si-a exprimat speranta ca acesta va fi unul pasnic. continuă pe Hotnews

Parerea lui Dragnea despre mitingul diasporei

Mitingul romanilor din diaspora, anuntat pentru vineri in Piata Victoriei, este unul politic, a spus joi seara Liviu Dragnea, avansand ideea ca acesta ar fi un motiv pentru care organizatorul sa nu si-l mai asume.

Fifor, despre protestul diasporei: Este un protest politic, ne dorim sa fie pasnic

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat, vineri, la Arad, ca din punctul sau de vedere protestul romanilor din Diaspora este unul politic si ca isi doreste sa fie pasnic, in limite legale,.

Ministrul Muncii, declaratie despre mitingul Diasporei: Nu cred ca acolo este Diaspora. Din zona Olteniei au fost platite microbuze de la partidele politice ca sa vina azi

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a avut o prima reactie cu privire la mitingul Diasporei. Acest Guvern face eforturi foarte mari sa respecte un program de guvernare, care a fost votat de cetateni, de.

Ce scrie presa internationala despre mitingul diasporei

Reuters spune ca mii de oameni s-au adunat la un miting de protest, care a fost organizat de diaspora romana si care are drept tinta coruptia indradacinata din institutiile statului, veniturile mici si tentativele PSD de a slabi sistemul de justitie.

PROTEST DIASPORA. Totul despre mitingul Diasporei de astazi

PROTEST DIASPORA Diaspora acasa este genericul sub care romanii aflati in strainatate se vor strange vineri, in Piata Victoriei din Capitala, la un protest anuntat pe retelele de.

Jandarmeria, despre mitingul diasporei de vineri: Nu ne vom confrunta cu cetatenii. Nu suntem trupe pretoriene

Numarul jandarmilor care vor fi prezenti, vineri, pentru a asigura ordinea la mitingul din Piata Victoriei va fi dimensionat gradual in functie de numarul protestatarilor, reprezentantii Jandarmeriei precizand ca fortele de ordine nu se vor confrunta cu cetatenii, potrivit Mediafax.

Fifor, despre protestul Diasporei: Este un protest politic. Ne dorim sa fie pasnic si sa nu se dea curs provocarilor

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat, vineri, la Arad, ca din punctul sau de vedere protestul romanilor din Diaspora este unul politic si ca isi doreste sa fie pasnic, in limite legale, si sa nu se dea curs provocarilor pe care spune ca le-a vazut in ultima vreme. Fifor a declarat ca de aproape doi ani se guverneaza sub o presiune extraordinara, desi actualul guvern este perfect legitim, potrivit News. ro.

Ce scrie presa internationala despre mitingul diasporei si violentele care au avut loc

Protestele de vineri seara au fost in atentia presei de pe tot globul, date fiind violentele care au izbucnit in Piata Victoriei, intre unii protestatari si fortele de ordine.

Avertismentul lui Ion Cristoiu, inainte de mitingul diasporei

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit la 100 de minute despre mitingul diasporei de vineri si a subliniat ca un asemenea protest ar fi trebuit indreptat impotriva tuturor politicienilor care au condus tara in.

Mitingul diasporei va fi sabotat de controale inasprite la vama

Romanii care vor veni acasa cu masinile in urmatoarea perioada pentru a participa la mitingul diasporei, vor petrece mai mult timp la vama. Mitingul diasporei este planificat pentru 10 august si, conform estimarilor, ar putea aduce in Piata Victoriei peste un milion de romani. Dintre acestia, cei mai multi vor veni de peste hotare. Din [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )