Libnet.ro
UNICEF

10:46

Liviu Dragnea, despre referendumul pentru familie: Nu avem momentul zero. Vorbim discutii (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre referendumul pentru familie: Nu avem momentul zero. Vorbim discutii (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat luni, la finalul sedintei BPN a PSD, ca nu s-a stabilit un calendar de actiuni privind referendumul si mitingul PSD pentru familie, pentru ca legea referendumului nu a fost inca. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre mitingul pentru sustinerea familiei: Deocamdata nu putem stabili datele

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, luni, despre marele miting al PSD, pentru sustinerea familiei traditionale. Trebuie sa asteptam sa promulge presedintele legea referendumului. Deocamdata.

Liviu Dragnea, despre plata pensiilor: S-a stabilit un calendar foarte strict

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, luni, dupa sedinta BPN, ca nu este de acord ca Posta Romana sa se privatizeze. `Decizie cu care nu a fost de acord niciun Guvern de pana acum si nu suntem de acord .

Iohannis, despre referendumul pentru definirea familiei: E nevoie de foarte multa toleranta din ambele parti. Lucrurile trebuie tratate cu calm

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, despre referendumul privind definirea familiei in Constitutie, ca trebuie ca atat sustinatorii, cat si adversarii sa manifeste toleranta si ca trebuie respectata legea ad literam.

Liviu Dragnea, replica pentru Ludovic Orban: Trebuie sa iesim din aceasta ipocrizie. Liber la implicare! (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit luni, la finalul sedintei BPN a PSD, despre initiativa legislativa provind modificarea modului in care este ales presedintele tarii. Dragnea i-a raspuns astfel liderului.

Liviu Dragnea, anunt de ULTIMA ORA despre plata pensiilor: S-a stabilit un calendar foarte strict

Liviu Dragnea a anuntat luni ca s-a stabilit un calendar foarte strict in privinta platii pensiilor, pecizand ca se doreste ca acestea sa ajunga la pensionari pana in data de 15 a fiecarei luni.

Liviu Dragnea, anunt de ULTIMA ORA despre plata pensiilor: S-a stabilit un calendar foarte strict(VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat luni ca s-a stabilit un calendar foarte strict in privinta platii pensiilor, pecizand ca se doreste ca acestea sa ajunga la pensionari pana in data de 15 a fiecarei luni.

Noi detalii despre masina lui Liviu Dragnea: Cand si unde s-a produs accidentul in care a fost implicata iubita liderului PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat ca masina cu care a fost la mare este imprumutata de la fiul sau, intrucat masina sa a suferit daune grave in urma unui accident rutier, aceasta fiind condusa de.

Dragnea, despre relatia dintre premier si presedinte: Nu-mi aduc aminte ca doamna premier sa l fi jignit pe presedinte, ci vad ca tot ncaseaza de la domnul presedinte

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus ca va merge la Cotroceni de Ziua Europei, impreuna cu premierul Viorica Dancila, pentru ca nu dorim sa escaladam un conflict, mentionand insa domnul presedinte s-a suparat, sa speram ca ii trece si ca se mai calmeaza. intrebat cum vede relatia dintre Iohannis si premier, Dragnea a spus ca desi Viorica Dancila nu l-a jignit, tot incaseaza de la presedinte.

Liviu Dragnea anunta ce se intampla cu Posta Romana: Nu dorim ca...

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit luni despre situatia de la Posta Romana, precizand ca nu se pune problema privatizarii acesteia. S-a spus la un moment dat ca aceasta majorare de capital a.

S-A TERMINAT! Liviu Dragnea atacat in interiorul PSD: Ea e persoana pe care o protejeaza

Deputatul PSD Liviu Plesoianu il acuza pe Liviu Dragnea ca protejeaza voit o persoana extrem de controversata. Este vorba despre Oana Schimidt Haineala, care a avut functii importante in aparatul de.

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2148 seconds )