Libnet.ro
UNICEF

12:00

Liviu Dragnea, despre relatia cu premierul Dancila: Acum e mai stapana peste guvern. La inceput vorbeam mai mult

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre relatia cu premierul Dancila: Acum e mai stapana peste guvern. La inceput vorbeam mai mult

Liviu Dragnea a sustinut, joi seara, ca Viorica Dancila este mai stapana pe Guvern decat era la inceputul mandatului de premier. in schimb, a aratat ca in relatia sa cu Dancila, acum vorbesc mai putin. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre Toader: A gresit foarte mult. Dancila decide daca ministrul Justitiei mai are sustinere in Guvern

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, la Antena 3, ca l-a respectat foarte mult pe ministrul Justitiei, dar ca Tudorel Toader a gresit foarte mult.

Liviu Dragnea, despre motivul lui Iohannis de a pune referendumul in ziua alegerilor: Cauta un motiv disperat sa participe la campanie, alaturi de PNL

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca referendumul anuntat de Klaus Iohannis pentru data de 26 mai, atunci cand sunt si alegerile europarlamentare, are ca scop dorinta presedintelui de a se implica in.

Liviu Dragnea, despre o infruntare cu Iohannis la prezidentiale: Nu e greu de batut!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, raspunde diseara, de la ora 21. 00, la Antena 3, intrebarilor lui Razvan Dumitrescu. Ce scor se asteapta ca va obtine PSD la alegerile europarlamentare? Ce decizie va fi.

Liviu Dragnea, la Romania TV: Klaus Iohannis, mai rau decat Basescu sau Ponta. Basescu mai avea momente de omenie, cu Ponta se mai putea discuta, cu asta nu

Liviu Dragnea a lansat luni seara un nou atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, despre care spune ca este mai rau decat Traian Basescu - care mai avea momente de omenie - sau decat Victor Ponta - cu ala se mai putea discuta, cu asta nu. - Dragnea despre remanierea lui Toader: Ne-am lasat pacaliti tot partidul. Domnul Toader ne-a pacalit / Premierul sau colegii vor anunta in CEX daca vor sa-l remanieze- Dragnea: Ma enerveaza asta cu Coldea consilierul meu, ce, il aduc pe Satana?.

LIVETEXT Liviu Dragnea, la Romania TV: Klaus Iohannis, mai rau decat Basescu sau Ponta. Basescu mai avea momente de omenie, cu Ponta se mai putea discuta, cu asta nu

Liviu Dragnea a lansat luni seara un nou atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, despre care spune ca este mai rau decat Traian Basescu - care mai avea momente de omenie - sau decat Victor Ponta - cu ala se mai putea discuta, cu asta nu. Emisiunea este in desfasurare.

Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea: Fiecare face ceea ce stie si ce crede (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a comentat joi declaratia lui Liviu Dragnea, potrivit careia acesta nu ar mai avea spijinul PSD. intrebat daca se teme de o remaniere, ministrul Justitiei a raspuns:.

Gabriela Firea despre relatia cu liderul PSD: Este vorba de o normalizare; in spital am primit flori de la Dragnea si de la Dancila

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a spus intr-o interventie la Antena 3 ca inca nu s-a impacat cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, insa a ajuns la o normalizare a relatiilor. in perioada in care a stat in spital, aceasta mai marturiseste ca a primit flori de la Dragnea, Dancila si Tariceanu.

Gabriela Firea, despre relatia cu liderul PSD: in spital am primit flori de la Dragnea si de la Dancila

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a spus intr-o interventie la Antena 3 ca inca nu s-a impacat cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, insa a ajuns la o normalizare a relatiilor.

LIVIU DRAGNEA L-A IEVALUAT PE TUDOREL TOADER Soarta ministrului justitiei, in pixul premierului Dancila

In urma avertismentului trimis de Comisia Europeana, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gasit vinovatul: Tudorel Toader. Ministrul justitiei trebuie sacrificat, prin remaniere guvernamentala, pentru a opri discutiile despre ordonantele de urgenta privind modificarea legilor justitiei si legislatiei penale, in opinia liderului PSD.

VIDEO Care este diferenta dintre Liviu Dragnea si Adrian Nastase? Mihalache: Nu m-as intoarce acum in politica

Adrian Nastase, Victor Ponta si Liviu Dragnea, toti trei sefi ai PSD, toti contestati. Care este totusi diferenta dintre ei?.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )