Libnet.ro
UNICEF

09:15

Liviu Dragnea, despre Valeriu Zgonea: Nu cred ca mai ramane mult in functie

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre Valeriu Zgonea: Nu cred ca mai ramane mult in functie

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca nu crede ca Valeriu Zgonea va mai ramane mult in functia de presedinte al Camerei Deputatilor si a precizat ca nu exista cale de. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre Hexi Pharma: Nu am auzit de acest nume.Toti vinovatii trebuie sa plateasca

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, 12 mai, la Targoviste, ca nu a auzit de Hexi Pharma pana la izbucnirea scandalului dezinfectantilor. Dragnea a spus ca vinovatii trebuie sa plateasca, mai ales ca nu se stie cati romani au murit din cauza bolilor contactate in spital.

Liviu Dragnea, despre schimbarea lui Valeriu Zgonea de la conducerea Camerei Deputatilor: Cu Zorro e foarte greu sa te bati

'Cu Zorro e foarte greu sa te bati, a declarat joi presedintele PSD, Liviu Dragnea, facand referire la schimbarea lui Valeriu Zgonea de la conducerea Camerei Deputatilor, informeaza.

Ce a declarat Liviu Dragnea despre firma Hexi Pharma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Targoviste, ca pana la izbucnirea scandalului dezinfectantilor din spitale nu a auzit de firma Hexi Pharma. 'Nu am auzit. Va dati.

Valeriu Zgonea, audiat la sediul DNA: Nimeni nu e mai presus de lege

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a ajuns vineri dimineata, la sediul DNA. Deocamdata nu se cunosc informatii despre dosarul in care Valeriu Zgonea este audiat. Stire in curs de.

intrevedere surpriza intre Hans Klemm si Valeriu Zgonea. Care sunt legile pe care ambasadorul SUA la Bucuresti le-a criticat

Valeriu Zgonea si Hans Klemm au discutat despre legile din Romania la o intrevedere care a avut loc chiar in biroul presedintelui Camerei Deputatilor. Klemm a criticat mai multe legi pe care nu le.

Valeriu Zgonea, la sediul DNA. Presedintele Camerei Deputatilor, audiat de procurori

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a ajuns vineri dimineata, la sediul DNA. Deocamdata nu se cunosc informatii despre dosarul in care Valeriu Zgonea este audiat. Stire in curs de.

Aparitie surprinzatoare la DNA: Valeriu Zgonea s-a prezentat la sediul anticoruptie (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, s-a prezentat in dimineata zilei de 13 mai la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, dar nu se cunoaste motivul pentru care acesta s-a deplasat in fa.

Adrian Nastase: Renuntarea la functia de presedinte al Camerei Deputatilor ar trebui sa fie pentru Valeriu Zgonea o chestiune de demnitate si nu de regulament

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a fost criticat de Adrian Nastase pe blogul sau pentru sprijinul oferit lui Valeriu Zgonea. Fostul premier ii transmite lui Valeriu Zgonea sa aiba grija.

Revocarea lui Valeriu Zgonea: PSD a inceput numaratoarea inversa. Nastase: Dupa un timp, Zgonea va intelege si el ca americanii nu au fosti prieteni

Potrivit unor surse politice, PSD va forta in aceasta saptamana schimbarea lui Valeriu Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor, Victor Ponta incalzindu-se sa preia cea de-a treia functie in stat.

Klemm incalca toate uzantele politice si diplomatice Ambasadorul SUA si Valeriu Zgonea, criticati dur de CTP. Mesajul acuzativ transmis de jurnalist

Cristian Tudor Popescu il critica dur pe ambasadorul SUA, Hans Klemm, dupa intalnirea cu Valeriu Zgonea. Jurnalistul critica afisarea publica a diplomatului, catalogand-o ca fiind o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,506 seconds )