Libnet.ro
UNICEF

06:30

Frans Timmermans, despre intalnirea cu Liviu Dragnea: Nu stiu daca chiar crede ceea ce spune

B1 B1,
Frans Timmermans, despre intalnirea cu Liviu Dragnea: Nu stiu daca chiar crede ceea ce spune

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, socialistul Frans Timmermans, face noi precizari cu privire la intalnirea pe care a avut-o cu liderul PSD, Liviu Dragnea, la Congresul Partidului Socialistilor Europeni. continuă pe B1

FRANS TIMMERMANS, DESPRE DISCURSUL LIDERULUI PSD: Nu stiu daca Dragnea chiar crede ce spune

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat pentru Politico. eu ca i-a transmis foarte clar liderului PSD Liviu Dragnea ca daca doreste sa faca parte din familia socialistilor europeni, trebuie sa respecte statul de drept.

Florin Calinescu, despre prezenta lui Liviu Dragnea la congresul socialistilor europeni de la Madrid: Nu ramai tu acolo cu toata echipa ta de capsunari?

Actorul si vedeta de televiziune Florin Calinescu 62 de ani) a comentat cu privire la discursul tinut de liderul PSD Liviu Dragnea la Congresul Partidului Socialistilor Europeni de la Madrid.

DRAGNEA, DESPRE INTALNIREA CU TIMMERMANS: Am a avut o discutie lunga si buna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca a avut o discutie lunga si buna cu Frans Timmermans, in care fiecare a inteles de la celalalt ce isi doreste.

Timmermans, pentru Politico: Nu stiu daca Dragnea chiar crede ceea ce spune

Frans Timmermans, prim vicepresedintele Comisiei Europene, a declarat, dupa o intrevedere cu Liviu Dragnea, liderul PSD, ca acesta nu vrea sa paraseasca familia PES, n. red. ), vrea ca posibilele neintelegeri sa fie rezolvate, oficialul UE adaugand nu stie daca Dragnea chiar crede ceea ce spune.

Dragnea, despre intalnirea cu Timmermans: Exista o linie rosie care nu trebuie trecuta de nimeni, nici de cei care fac abuzuri in numele unei asa-zise lupte anticoruptie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca a avut o discutie lunga si buna cu Frans Timmermans, in care fiecare a inteles de la celalalt ce isi doreste. Am convenit sa avem discutii in asa fel incat sa nu mai existe informatii nereale care sa circule de la unul la altul, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea, SURPRINS de declaratiile lui Frans Timmermans: imi vine greu sa cred ca ar fi spus asa ceva (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a declarat surprins, luni, de afirmatiile pe care prim-vicepresedintele Comisiei Europene, socialistul Frans Timmermans, le-a facut cu privire la discutiile purtate la Congresul Partidului.

Digi24 Reactia deputatului PSD Catalin Radulescu, dupa avertismentul dur transmis de Frans Timmermans lui Liviu Dragnea la Congresul PES

Catalin Radulescu spune ca a avut ocazia sa-i explice personal lui Frans Timmermans cum stau lucrurile cu justitia din Romania, dar recunoaste ca nu prea a reusit. Am crezut ca atunci a inteles, a declarat Catalin Radulescu la Digi24.

Timmermans: I-am cerut lui Liviu Dragnea sa respecte valorile noastre fundamentale

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat sambata, in plenul Congresului Partidului Socialistilor Europeni PES) desfasurat la Madrid, ca i-a transmis liderului PSD Liviu Dragnea ca.

Disputa intre socialistii europeni din cauza discursului sustinut de Liviu Dragnea la congresul de la Madrid: `Putem sa inchidem ochii la acuzatiile grave de coruptie si crima organizata?`

Discursul lui Liviu Dragnea la congresul Partidului Socialistilor Europeni de la Madrid a devenit subiect de disputa intre membrii PES. Europarlamentarul Ana Gomes s-a aratat extrem de deranjata de faptul ca Frans.

Liviu Dragnea, detalii despre intalnirea cu presedintele comisiei LIBE

Liviu Dragnea s-a intalnitcu presedintele comisiei LIBE, Claude Moraes. Liderul PSD a avut o intalnire cu politicianul care o va audia marti pe Laura Codruta Kovesi, presedintele comisiei LIBE din .

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )