Libnet.ro
UNICEF

18:00

Liviu Dragnea, dupa declaratiile lui Ponta pentru Hotnews: Sunt doar putin trist si eu, si tot partidul

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, dupa declaratiile lui Ponta pentru Hotnews: Sunt doar putin trist si eu, si tot partidul

Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca, este putin trist si el, si partidul, dupa ce Victor Ponta a declarat in aceeasi zi intr-un interviu acordat Hotnews ca presedintelePSD i-a cerut sa treaca lacul Belina la CJ Teleormansi capremierul Mihai Tudose va lua conducerea PSD. continuă pe Hotnews

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce Ponta l-a acuzat ca este omul serviciilor

Liviu Dragnea reactioneaza la acuzatiile lansate de Victor Ponta. Presedintele PSD a fost acuzat de fostul premier ca a facut intelegeri cu sistemul pentru a scapa de dosarele.

Adrian Tutuianu ramane si fara sefia comisiei SRI: Ce a afirmat Liviu Dragnea dupa demisia ministrului de la Aparare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut miercuri, intr-o vizita la Craiova, prima reactie privind demisia lui Adrian Tutuianu din fruntea Ministerului Apararii. Liviu Dragnea a afirmat ca este.

Liviu Dragnea: Voi merge la referendumul pentru familia traditionala si voi vota

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca va merge la referendumul de modificare a Constitutiei pe tema familiei traditionale si si-a exprima speranta ca aceasta consultare a populatiei va putea fi organizata pana in iarna.

VIDEO De ce spune Victor Ponta ca Tel Drum este a lui Liviu Dragnea: Mi-a cerut sa trec lacul Belina la CJ Teleorman/ Am fost destui oameni invitati acolo fara sa stim ca era proprietatea Tel Drum/ Eu am asumat ca merg la o proprietate privata a domnului

Fostul premier Victor Ponta afirma, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca Liviu Dragnea i-a cerut pe cand era vicepremer sa treaca lacul Belina de la Apele Romane la Consiliul Judetean Teleorman, dar afirma ca a semnat hotararea de guvern fara sa stie ca lacul va ajunge in final la Tel Drum. Ponta mai spune ca Dragnea l-a invitat ulterior de mai multe ori pe lacul Belina, unde a fost la pescuit si fostul premier Sorin Grindeanu. Eu am asumat ca merg la o proprietate privata a domnului Dragnea, daca stiam ca ma duc intr-un loc al Tel Drum nu m-as fi dus, mai spune fostul premier. Ponta acuza serviciile de informatii si DNA ca ar fi stiut in toti acesti ani totul despre Tel Drum dar ca l-ar fi protejat pe Liviu Dragnea. Ponta declarase intr-un interviu publicat pe data de 5 septembrie de stiripesurse. ro ca suntem foarte multi care stim in mod direct ca Tel Drum e a lui Dragnea, fara sa-si sustina insa afirmatiile. Ponta il mai acuza pe Dragnea ca s-ar fi certat cu fostul ministru al transporturilor, Dan Sova, reprosandu-i ca firma de asfaltari Tel Drum ar fi dezavantajata de Compania Nationala de Drumuri aflata in subordinea ministrului. HotNews. ro a dezvaluit in luna mai Cum arata micul paradis la Dunare detinut de Teldrum, locul preferat al pescarului Dragnea. Aici s-a pozat cu premierul Grindeanu la prins stiuca. Tel Drum a dat mai departe lacul Belina in concesiune unei firme controlate de fiul lui Liviu Dragnea, care a renuntat la cesiune in februarie 2017 astfel ca lacul s-a intors la Tel Drum. Vezi aici toate detaliile).

Surse: Demisia fortata a lui Adrian Tutuianu de la Ministerul Apararii - o noua tensionare a relatiilor dintre Mihai Tudose si Liviu Dragnea

Premierul Tudose i-a cerut marti demisia ministrului Apararii, Adrian Tutuianu, dupa ce acesta anuntase intr-un comunicat de presa ca ministerul nu mai are suficienti bani pentru plata salariilor militarilor in septembrie. Fortarea demisiei lui Tutuianu a provocat un nou moment tensionat intre premier si Liviu Dragnea, care il vedea pe Tutuianu un posibil inlocuitor, mai docil, al lui Tudose in fruntea Guvernului, potrivit unor surse politice.

SURSE Demisia fortata a lui Adrian Tutuianu de la Ministerul Apararii - o noua tensionare a relatiilor dintre Mihai Tudose si Liviu Dragnea

Premierul Tudose i-a cerut marti demisia ministrului Apararii, Adrian Tutuianu, dupa ce acesta anuntase intr-un comunicat de presa ca ministerul nu mai are suficienti bani pentru plata salariilor militarilor in septembrie. Fortarea demisiei lui Tutuianu a provocat un nou moment tensionat intre premier si Liviu Dragnea, care il vedea pe Tutuianu un posibil inlocuitor, mai docil, al lui Tudose in fruntea Guvernului, potrivit unor surse politice.

Liviu Dragnea isi ia salariul pe card: Imi e frica sa plec cu sacosa de bani, daca se supara de la casierie si imi dau numai monezi?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la intrebarile ziaristilor, ca isi ia salariul pe card, deoarece ii e frica sa plece cu sacosa de bani de la Palatul Parlamentului.

Liviu Dragnea a povestit ca era la masa cu premierul Tudose si vicepremierul Ciolacu cand a izbucnit scandalul de la MApN: Adrian Tutuianu trebuia sa isi asume demisia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca era la masa cu premierul Tudose si cu vicepremierul Marcel Ciolacu cand a inceput scandalul declansat de comunicatul de presa privind plata unor drepturi salariile la Ministerul Apararii si a apreciat ca fostul ministru Adrian Tutuianu trebuia sa isi asume demisia deoarece respectivul comunicat a produs multa panica in MApN si temeri in exterior.

Procesul lui Liviu Dragnea va fi reluat de la zero / Cum i-a ajutat pensionarea unei judecatoare de la Inalta Curte pe liderii ALDE si PSD

Procesul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu si la fals intelectual in legatura cu angajarea a doua membre de partid la DGASPC Teleorman va fi reluat de la inceput, potrivit unei decizii luata marti de ICCJ, anunta Agerpres.

Un nou termen in dosarul angajarilor fictive al lui Liviu Dragnea, la Inalta Curte

Curtea Suprema judeca marti un nou termen in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu si la fals intelectual in legatura cu angajarea a doua membre de partid la DGASPC Teleorman.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )