Libnet.ro
UNICEF

13:00

LIVIU DRAGNEA: Dupa guvernarea Nastase s-a ales praful de sistemul de irigatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIVIU DRAGNEA: Dupa guvernarea Nastase s-a ales praful de sistemul de irigatii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a pledat vineri, la Calarasi, pentru refacerea si modernizarea sistemului de irigatii, argumentand ca este de importanta nationala strategica si doar prin intermediul acestuia accesul la produsele romanesti poate fi unul mai bun. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Dancila si Tariceanu, sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea

Sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea, dupa sedinta solemna din Parlament pentru NATO. E vorba de o discutie pe care a avut-o initial Liviu Dragnea cu Calin Popescu Tariceanu, la care part.

Liviu Dragnea, replica pentru Klaus Iohannis, in Parlament: As fi vrut sa propun acest obiectiv presedintelui, dar ar fi inutil

Liviu Dragnea si-a inceput discursul de marti, din Parlament, prilejuit de aniversarea a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO, cu un elogiu adus fostului premier Adrian Nastase. As dori sa-l felicit.

Liviu Dragnea, replica pentru Klaus Iohannis, in Parlament, la 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO: As fi vrut sa propun acest obiectiv presedintelui, dar ar fi inutil

Liviu Dragnea si-a inceput discursul de marti, din Parlament, prilejuit de aniversarea a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO, cu un elogiu adus fostului premier Adrian Nastase. As dori sa-l felicit.

Liviu Dragnea in SEDINTAcu Viorica Dancila, Calin Popescu Tariceanu si Tudorel Toader, la scurt timp de la discursul lui Klaus Iohannis

Marti, presedintele PSD, Liviu Dragnea si presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au intrat intr-o intalnirecu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader,.

Bogdan Chirieac, reactie la declaratia lui Liviu Dragnea: Doamna prim-ministru nu poate sa fie schimbata

Bogdan Chirieac a precizat, vineri, la Antena 3 in contextul declaratiei presedintelui PSD, Liviu Dragnea, capremierul Viorica Dancila nu poate sa fie schimbata din functie. Doamna prim-ministru nu.

Liviu Dragnea nu va merge la consultarile de la Cotroceni convocate de Iohannis. Nu-mi place personajul

Liviu Dragnea a afirmat ca nu va participa la consultarile de la Cotroceni convocate de Klaus Iohannis pe motiv ca nu ii place personajul, dar ca alti reprezentanti ai partidului vor fi prezenti. Seful PSD a.

Liviu Dragnea, despre Tudorel Toader: A fost greseala PSD ca a crezut in unii. Doamna prim-ministru trebuia sa ia o decizie

Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, a spus, in ceea ce priveste ordonanta de urgenta pe tema justitiei, ca Viorica Dancila si Tudorel Toader ar fi trebuit sa ia o decizie pana in acest.

Liviu Dragnea, catre Petre Daea: Pentru mine, dumneata esti cel mai bun ministru din Guvern

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a marturisit ministrului Agriculturii, Petre Daea, intr-o vizita facuta la Calarasi, la inaungurarea sistemul de irigatii, ca il considera cel mai bun ministru din.

Liviu Dragnea va sustine o conferinta de presa in jurul orei 13:45

Presedintele PSD, Liviu Dragnea va sustine o conferinta de presa la Calarasi in jurul orei 13:45. Dragnea este asteptat sa faca declaratii despre criticile oficialilor europeni dar si despre temele la referendum anuntate de presedintele Klaus Iohannis.

Petitie impotriva initiativei legislative a lui Liviu Dragnea prin care bisericile vor primi sute de mii de hectare de padure

Societatea Organizata Responsabil S. ) a initiat o petitie pe care intentioneaza sa o trimita Parlamentului si Guvernului carora le cere sa respinga initiativa legislativa a lui Liviu Dragnea prin care sute de mii de hectare de padure urmeaza sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2806 seconds )