Libnet.ro
UNICEF

23:00

Petitie impotriva initiativei legislative a lui Liviu Dragnea prin care bisericile vor primi sute de mii de hectare de padure

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Petitie impotriva initiativei legislative a lui Liviu Dragnea prin care bisericile vor primi sute de mii de hectare de padure

Societatea Organizata Responsabil S. ) a initiat o petitie pe care intentioneaza sa o trimita Parlamentului si Guvernului carora le cere sa respinga initiativa legislativa a lui Liviu Dragnea prin care sute de mii de hectare de padure urmeaza sa. continuă pe Wall-Street Ro

Premierul Dancila si Tariceanu, sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea

Sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea, dupa sedinta solemna din Parlament pentru NATO. E vorba de o discutie pe care a avut-o initial Liviu Dragnea cu Calin Popescu Tariceanu, la care part.

Liviu Dragnea in SEDINTAcu Viorica Dancila, Calin Popescu Tariceanu si Tudorel Toader, la scurt timp de la discursul lui Klaus Iohannis

Marti, presedintele PSD, Liviu Dragnea si presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au intrat intr-o intalnirecu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader,.

Ce a facut Liviu Dragnea in timpul discursului lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila sunt fata in fata, in plin razboi pe tema referendumului pe justitiei. Cei treiparticipala sedinta solemna din Parlament dedicata.

Ce a facut Klaus Iohannis in timpul discursului lui Liviu Dragnea

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila sunt fata in fata, in plin razboi pe tema referendumului pe justitiei. Cei treiparticipala sedinta solemna din Parlament dedicata.

G4media:Ministrul Transporturilor, audiat la DNA in dosarul angajarii fictive la Aeroportul Otopeni a fostei consiliere a lui Liviu Dragnea

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost audiat luni ca martor la DNA intr-un dosar privind angajarea fictiva la Compania Aeroporturi Bucuresti a Cristinei Elena Neamtu, fosta consiliera a lui Liviu Dragnea la Ministerul Dezvoltarii, scrie G4media.

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila se vor afla astazi fata in fata

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila se vor afla astazi fata in fata, in plin razboi pe tema referendumului pe justitiei, organizat odata cu alegerile europarlamentare. Cei trei vor sta la.

Senatul a adoptat proiectul de lege al lui Liviu Dragnea privind repatrierea aurului

Senatul a adoptat, luni, in calitate de prim for sesizat, proiectul legislativ initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae care prevede ca Banca Nationala a Romaniei BNR) sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate, respectiv aproape 56 de tone de aur, relateaza Mediafax. Camera Deputatilor are rol de for decizional.

Senatorii au aprobat repatrierea rezervei de aur. Proiectul lui Liviu Dragnea si al lui Serban Nicolae merge inainte

Initiativa lui Liviu Dragnea si Serban Nicolae de a rezervei de aur a Romaniei de la Londra face pasi inainte. Senatorii au aprobat luni proiectul de lege.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )