Libnet.ro
UNICEF

23:15

Liviu Dragnea a explicat culisele discutiei de la Cotroceni cu Klaus Iohannis si abordarea sa privind scandalul din justitie

B1 B1,
Liviu Dragnea a explicat culisele discutiei de la Cotroceni cu Klaus Iohannis si abordarea sa privind scandalul din justitie

O discutie la nivel inalt a avut loc joi la Palatul Cotroceni intre presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si presedintele PSD, Liviu Dragnea. intalnirea a fost explicata imediat dupa. continuă pe B1

Klaus Iohannis, intalnire in mijlocul scandalui din justitie cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila: Ce au discutat cei trei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in timpul conferintei de presa sustinuta la Palatul Cotroceni ca a avut in cursul zilei de joi o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu presedintele PSD Liviu Dr.

Klaus Iohannis, intalnire in mijlocul scandalui din justitie cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila: Ce au discutat cei trei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in timpul conferintei de presa sustinuta la Palatul Cotroceni ca a avut in cursul zilei de joi o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu presedintele PSD Liviu Dr.

VIDEO Klaus Iohannis: Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea sa; o incercare jalnica si neconvingatoare / M-am intalnit azi cu Dancila si Dragnea / Momentan, nu vad motive de revocare a lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi seara, intr-o conferinta de presa, ca acuzatiile din ultimele zile la adresa Directiei Anticoruptie sunt atacuri din partea unor penali, de natura sa confirme ca DNA face o treaba buna. Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea sa. Aceasta incercare este una jalnica si neconvingatoare, a spus seful statului. Iohannis a informat totodata ca a avut in cursul zilei, la Cotroceni, o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu liderul PSD Liviu Dragnea, pentru a defini cadrul colaborarii institutionale intre mine si noul guvern. Seful statului a precizat ca a discutat cu cei doi si despre Justitie, exprimandu-si nemultumirea ca exista un nou scandal legat de DNA in spatiul public. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratiile sefului statului.

Viorica Dancila, detalii despre discutia avuta cu Klaus Iohannis despre scandalul din justitie (VIDEO)

O intalnire la varf intre presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut loc joi la Palatul Cotroceni. Aceasta intalnire a fost anuntata chiar de seful st.

Liviu Dragnea, despre intalnirea cu presedintele Iohannis: A fost o intalnire benefica

Liviu Dragnea a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3, despre intalnirea pe care a avut-o cu presedintele Klaus Iohannis si Viorica Dancila.

Liviu Dragnea: Doamna prim ministru i-a spus presedintelui ca este preocupata de situatia din ultimele zile si i-a cerut ministrului Justitiei ca intr-un interval de cateva zile sa ia o decizie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, intr-un interviu la Antena 3, referitor la intalnirea in 3 cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, ca Presedintele a intrebat-o pe doamna ministru cum vede situatia in ultimele zile, despre subiectul care a fost cel mai important in ultimele zile. A spus ca este preocupata si ca i-a cerut ministrului Justitiei ca intr-un interval rezonabil, de cateva zile, sa ia o decizie, oricare ar fi ea. Dragnea a adaugat ca Dupa ce se va termina, intr-un fel sau altul - vreau sa fie o abordare strict institutionala - dar dupa ce se va termina o sa spun punctul meu de vedere. Nu vreau sa influentez. Am un punct de vedere foarte bine conturat.

Numerologul Mihai Voropchievici analizeaza karma lui Klaus Iohannis. Ce il asteapta pe seful statului

Mihai Voropchievici a vorbit intr-o emisiune TV despre karma presedintelui Klaus Iohannis, dar si despre cea a liderului PSD Liviu Dragnea. in functie de datele lor de nastere, stii ce karma au. Cunoscand.

Klaus Iohannis, despre scandalul privind SPP: O aflare in treaba politicianista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a referit in conferinta de presa sustinuta joi seara si la scandalul pornit in jurul SPP in urma acuzatiilor aduse de Liviu Dragnea care l-a numit pe directorul serviciului drept.

Klaus Iohannis: Mi-am exprimat nemultumirea ca exista un nou scandal legat de Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca s-a intalnit joi cu premierul Viorica Dancila si cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, prilej cu care si-a exprimat nemultumirea privind ul.

Victor Ponta, noi acuzatii: Liviu Dragnea s-a dus la Iohannis sa isi negocieze situatia juridica (VIDEO)

Victor Ponta a lansat o serie de noi acuzatii la adresa fostului sau aliat din PSD, Liviu Dragnea, in emisiunea Actualitatea Romaneasca, realizata de Sorina Matei. Fostul premier a precizat in ce a constat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )