Libnet.ro
UNICEF

06:30

Liviu Dragnea, despre intalnirea cu presedintele Iohannis: A fost o intalnire benefica

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre intalnirea cu presedintele Iohannis: A fost o intalnire benefica

Liviu Dragnea a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3, despre intalnirea pe care a avut-o cu presedintele Klaus Iohannis si Viorica Dancila. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre dezvaluirile generalului Pahontu: Activitatea SPP va fi anchetata de o comisie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat jurnalistilor, la sediul PSD, ca va convoca maine birour.

Liviu Dragnea, despre situatia de la DNA Ploiesti: Nu am inteles de ce nu s-a pornit o ancheta penala instantaneu. Dar probabil ca, nefiind jurist, nu inteleg

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus miercuri, intrebat despre situatia de la DNA Ploiesti, ca nu intelege de ce nu a inceput imediat ancheta penala. Probabil ca, nefiind jurist, nu inteleg, a spus Dragnea.

Victor Ponta, noi acuzatii: Liviu Dragnea s-a dus la Iohannis sa isi negocieze situatia juridica (VIDEO)

Victor Ponta a lansat o serie de noi acuzatii la adresa fostului sau aliat din PSD, Liviu Dragnea, in emisiunea Actualitatea Romaneasca, realizata de Sorina Matei. Fostul premier a precizat in ce a constat.

Iuliana Mihaela Zobuian, fosta sefa de cabinet a lui Liviu Dragnea, numita director de cabinet al premierului Dancila

Iuliana Mihaela Zobuian a fost numita vineri in functia de director de cabinet al premierului Viorica Dancila, cu rang de secretar de stat. Zobuian a fost director de cabinet al liderului PSD, Liviu Dragnea, in perioada in care acesta detinea functia de ministru al Dezvoltarii.

Liviu Dragnea: Doamna prim ministru i-a spus presedintelui ca este preocupata de situatia din ultimele zile si i-a cerut ministrului Justitiei ca intr-un interval de cateva zile sa ia o decizie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, intr-un interviu la Antena 3, referitor la intalnirea in 3 cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, ca Presedintele a intrebat-o pe doamna ministru cum vede situatia in ultimele zile, despre subiectul care a fost cel mai important in ultimele zile. A spus ca este preocupata si ca i-a cerut ministrului Justitiei ca intr-un interval rezonabil, de cateva zile, sa ia o decizie, oricare ar fi ea. Dragnea a adaugat ca Dupa ce se va termina, intr-un fel sau altul - vreau sa fie o abordare strict institutionala - dar dupa ce se va termina o sa spun punctul meu de vedere. Nu vreau sa influentez. Am un punct de vedere foarte bine conturat.

Liviu Dragnea a explicat culisele discutiei de la Cotroceni cu Klaus Iohannis si abordarea sa privind scandalul din justitie

O discutie la nivel inalt a avut loc joi la Palatul Cotroceni intre presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si presedintele PSD, Liviu Dragnea. intalnirea a fost explicata imediat dupa.

Niculae Badalau, unul dintre criticii lui Liviu Dragnea in PSD: In proportie de 51% tind sa nu mai candidez la Congres pentru functia de presedinte executiv

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD si unul dintre criticii lui Liviu Dragnea in partid, a declarat joi ca in proportie de 51% tind sa nu mai candidez pentru functia detinuta acum, potrivit Opinia de Giurgiu. Badalau a dat explicatii despre scrisoarea transmisa membrilor PSD in ianuarie, in care critica maniera de conducere a lui Dragnea, si a spus ca a fost corectata si avizata de Adrian Nastase.

Surse: Liviu Dragnea l-a contrat dur pe ministrul maghiar de Externe la vizita acestuia in Romania

Liviu Dragnea l-a contrat dur pe ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, in intalnirea pe care au avut-o la Bucuresti pe 5 februarie, potrivit unor surse politice. Dragnea i-ar fi reprosat demnitarului maghiar comportamentul Guvernului de la Budapesta pe doua teme: sfidarea Romaniei de Ziua Nationala si actiunile inamicale ale Ungariei in anul Centenarului. Mai mult, Dragnea i-a spus lui Szijjarto ca Romania ar putea deschide un dosar extrem de sensibil, patrimoniul Fundatiei Gojdu, aflat acum in posesia Ungariei.

Liviu Dragnea, opinie bomba despre Tudorel Toader: E un profesionist, iar decizia pe care o va lua va fi...

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre decizia de amanare a ministrului Justitiei,in ceea ce o priveste pe Laura Codruta Kovesi. Eu nu sunt dezamagit de ministrul.

Dragnea, despre conferinta sefei DNA: Sunt foarte linistit! Probele nu s-au falsificat, legea nu a fost incalcata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat joi, referindu-se la conferinta de presa de miercuri a sefei DNA Laura Codruta Kovesi, ca este foarte linistit. Sunt foarte linistit! Probele.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )