Libnet.ro
UNICEF

16:30

Liviu Dragnea a facut marele anunt despre nunta. Imagini fabuloase cu cei doi indragostiti la Congresul PSD

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea a facut marele anunt despre nunta. Imagini fabuloase cu cei doi indragostiti la Congresul PSD

Bat clopote de nunta pentru Liviu Dragnea si iubita lui, Irina Tanase. in ziua in care a primit uralele de sustinere ale liderilor din teritoriu, presedintele PSD a anuntat ca va face, cat de curand, pasul. continuă pe Antena3

inca o gravida in showbiz! A facut marele anunt: insarcinata in 14 saptamani!

Anca Bucur este insarcinata in 14 saptamani. Ea a facut marele anunt chiar pe contul ei de socializare. insarcinata in 14 saptamani. Sunt foarte fericita sa impart si cu voi vestea cea.

Liviu Dragnea A FACUT ANUNTUL: Ce se va intampla cu legile justitiei si cu modificarile la codurile penale

Liviu Dragnea a anuntat sambata ca, pana la finalul actualei sesiuni parlamentare, legile justitiei si modificarile la codurile penale vor fi adoptate. Asa cum spus si anul trecut, pana la.

Liviu Dragnea a facut anuntul: Toti cei care si-au exprimat dorinta sa candideze, vor candida. Pe cine sustine pentru functia de presedinte al Consiliului National(VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat vineri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD ca au fost aprobate toate candidaturile celor care au vrut sa se incrie pentru ocuparea functiilor din partid in.

Liviu Dragnea, la Congresul PSD: Ce spune despre blatul cu Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a vorbit sambata, in discursul pe care l-a sustinut la Congresul PSD despre acuzatiile conform carora ar avea un blat cu presedintele Klaus Iohannis. Am avut colegi, camarazi ziceau.

Liviu Dragnea, intrebat daca are de facut un anunt legat de iubita sa: Astazi nu, am partidul in suflet. Cat de curand

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sambata, intrebat daca vrea sa faca un anunt legat de faptul ca iubita sa, care l-a insotit la Congresul extraordinar al partidului, purta pe deget un inel, ca nu astazi, deoarece are partidul in suflet.

Cand va trece Romania la moneda euro. Anuntul facut de Liviu Dragnea

Congresul PSD a votat pentru adoptarea monedei euro pana in 2024. Liviu Dragnea a declaratca acesta este un pas obligatoriu pentru ca Romania sa poata sta la masa bogatilor. Vreau sa lansam si.

Fostul sef ANAF Gelu Diaconu, despre Liviu Dragnea: Am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei, in anturajul vostru din restaurantul MAI

Gelu Stefan Diaconu, fost sef al ANAF, a postat sambata seara pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat lui Liviu Dragnea, fara a-i mentiona insa numele, in care il numeste mizerabil, imbuibat si spagar si sustine, printre altele, ca liderul PSD ii pupa mana pana la coate sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Liviu Dragnea, despre Realitatea TV: Mai aveti sa ma puneti sa construiesc eu ministudioul

Seful PSD, Liviu Dragnea, le raspunde celor de la Realitatea TV care au spus ca sunt interzisi la Co.

Liviu Dragnea, despre scandalul din PSD: Daca nu suntem de acord cu alegeri, de ce candidam?/ Voi spune mai multe dupa Congres

Liviu Dragnea a comentat intr-o declaratie data presei din Parlament de dupa intalnirea cu presedintele Serbiei, Alexsandr Vucic, despre scandalul actual din interiorul PSD iscat in urma imposibilitatilor unor.

Liviu Dragnea: in cazul legilor justitiei, se duce un conflict intre noi, care vrem sa aducem legislatia in normalitatea secolului 21, si adversarii nostri(VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit, sambata, in discursul pe care l-a sustinut la Sala Palatului, despre motivele organizarii unui Congres al PSD in acest moment. Referindu-se la legile justitei, Dragnea a vorbit despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )