Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Am foarte mari rezerve in privinta obligativitatii vaccinarii copiilor

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Am foarte mari rezerve in privinta obligativitatii vaccinarii copiilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii care a fost pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca are foarte mari rezerve in ceea ce priveste obligativitatea vaccinarii copiilor, scrie News. ro. Pe de alta parte, premierul Sorin Grindeanu a spus ca parintii au dreptul sa decida ce e mai bine pentru copilul lor, dar nu si in cazul in care alegerile ii afecteaza pe cei din jur. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: Am foarte mari rezerve in privinta obligativitatii vaccinarii copiilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii care a fost pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca are foarte.

Dragnea: Am foarte mari rezerve in privinta obligativitatii vaccinarii copiilor

Liviu Dragnea a declarat ca are foarte mari rezerve in ceea ce priveste obligativitatea vaccinarii copiilor. intrebat daca sustine o astfel de idee, seful PSD a raspuns: Eu am foarte mari.

Liviu Dragnea, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii: Eu am foarte mari rezerve in privinta obligativitatii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii care a fost pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca are foarte mari rezerve in ceea ce priveste obligativitatea vaccinarii copiilor.

Ce spune Liviu Dragnea despre vaccinarea obligatorie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat joi ca are foarte mari rezerve in ce priveste vaccinarea obligatorie a copiilor. Eu am foarte mari rezerve pentru a fi o masura oblig.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Este foarte util pentru Romania si Georgia sa inceapa pregatirile pentru a realiza un parteneriat strategic

Seful social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat, dupa intalnirea cu premierul Georgiei, ca ar fi foarte util ca cele doua state sa inceapa pregatirile pentru a realiza un parteneriat strategic.

Liviu Dragnea da Romania in judecata la CEDO si la Curtea Europeana de Justitie: in foarte scurt timp avocatii vor depune actiunile la cele doua instante

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, ca va ataca la CEDO si la Curtea Europeana de Justitie decizia Curtii Supreme care i-a respins contestatia la executare a deciziei in dosarul Referendumul. Acest demers, finalizat asa cum era de asteptat cu respingerea contestatiei, m-a repus in posibilitatea de a face doua demersuri la CEDO si la Curtea Europeana de Justitie la Luxemburg, a declarat Dragnea.

Olguta Vasilescu: Liviu Dragnea ar putea sa fie presedintele Romaniei!

Liviu Dragnea ar putea candida la presedintie in 2019, a declarat Lia Olguta Vasilescu, pentru postul public de televiziune. Totodata, Ministrul Muncii l-a laudat pe liderul PSD pentru ca muncit foarte.

Instanata suprema a respins contestatia la executare a lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul

ACTUALIZARE 15:49 Turcan, despre decizia instantei supreme in cazul Dragnea: Nu inteleg de ce PSD tolereaza ca Liviu Dragnea sa le fie mentor Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat luni ca, avand in vedere decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) de a respinge contestatia la executare facuta de Liviu Dragnea in dosarul Referendumul, nu intelege de ce social-democratii tolereaza ca Dragnea sa le fie mentor. ------------- Completul de cinci judecatori al instantei supreme a respins, luni, contestatia la executare a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Referendumul, apreciind ca aceasta este nefondata, transmite.

Instanta suprema decide daca admite contestatia la executare a lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul

Instanta suprema este asteptata, luni, sa decida daca admite contestatia la executare a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Referendumul, pe motiv ca hotararea nu a fost redactata in 30 de zile de la pronuntare, iar, la data motivarii, presedintele completului care a solutionat cauza nu mai era judecator, pentru ca se pensionase. Sedinta Completului de cinci judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care va decide daca va fi admisa contestatia lui Liviu Dragnea, este programata sa inceapa luni, la ora 9.

Liviu Dragnea a dezvaluit ce planuri are de 1 Mai: Merg la pescuit aici, in Romania (FOTO)

Liviu Dragnea, liderul PSD, a spus ca si-a facut planuri pentru 1 Mai si ca se va duce la pescuit. Prin munca. Sunt totusi cateva zile libere si multi colegi de-ai mei vor participa in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )