Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii: Eu am foarte mari rezerve in privinta obligativitatii

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii: Eu am foarte mari rezerve in privinta obligativitatii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii care a fost pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca are foarte mari rezerve in ceea ce priveste obligativitatea vaccinarii copiilor. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Am foarte mari rezerve in privinta obligativitatii vaccinarii copiilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii care a fost pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca are foarte mari rezerve in ceea ce priveste obligativitatea vaccinarii copiilor, scrie News. ro. Pe de alta parte, premierul Sorin Grindeanu a spus ca parintii au dreptul sa decida ce e mai bine pentru copilul lor, dar nu si in cazul in care alegerile ii afecteaza pe cei din jur.

Liviu Dragnea: Am foarte mari rezerve in privinta obligativitatii vaccinarii copiilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii care a fost pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca are foarte.

Ce spune Liviu Dragnea despre vaccinarea obligatorie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat joi ca are foarte mari rezerve in ce priveste vaccinarea obligatorie a copiilor. Eu am foarte mari rezerve pentru a fi o masura oblig.

USR a elaborat proiectul Legii de abrogare a pensiilor speciale pentru parlamentari. Dragnea, invitat sa fie co-initiator

Deputatul USR Cristian Seidler a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca formatiunea din care face parte a elaborat proiectul Legii de abrogare a pensiilor speciale pentru parlamentari, dar nu il vor depune pana cand nu va fi semnat de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pe care il invita sa fie co-initiator al propunerii legislative.

Anuntul facut de Liviu Dragnea despre masura privind eliminarea TVA la locuinte

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat joi ca va discuta saptamana viitoare cu colegii sai din comisiile de specialitate si ca vor decide daca merg mai departe cu proiectul de lege.

Sorin Grindeanu, despre proiectul privind TVA zero la imobiliare si publicitate: Industria nu e decisa ca masurile vor creste cifra de afaceri

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, ca exista discutii in acest moment cu partenerii sociali pe tema proiectului de lege care elimina TVA pentru tranzactii imobilare si pentru publicitate, iar acestia nu convinsi ca masurile vor duce la cresterea industriei, scrie News. ro. Totodata, premierul spune ca va avea discutii si cu reprezentatii Comisiei Europene cu privire la reglementarile UE in domeniu, dar si cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru a se lamuri daca Parlamentul ar fi hotarat sa retraga proiectul, potrivit Agerpres.

Dragnea, intrebat daca vrea sa fie premier sau presedinte: Il sustin pe Sorin Grindeanu si programul de guvernare

Liviu Dragnea a refuzat joi sa spuna daca isi doreste sa fie premier, spunand ca il sustine pe Sorin Grindeanu si programul de guvernare. El a refuzat sa spuna si daca vrea sa candideze la prezidentiale in 2019, spunand ca nu s-a gandit nici daca sa candideze, nici daca sa nu candideze.

Dragnea, intrebat daca i-a dus lui Coldea vin Opus One: Nu

Liviu Dragnea a negat joi ca i-ar fi dat lui Florian Coldea vin Opus One unul dintre cele mai scumpe vinuri). Informatia a fost facuta publica de Victor Ponta in urma cu doua saptamani, pe Facebook.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Este foarte util pentru Romania si Georgia sa inceapa pregatirile pentru a realiza un parteneriat strategic

Seful social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat, dupa intalnirea cu premierul Georgiei, ca ar fi foarte util ca cele doua state sa inceapa pregatirile pentru a realiza un parteneriat strategic.

Liviu Dragnea da Romania in judecata la CEDO si la Curtea Europeana de Justitie: in foarte scurt timp avocatii vor depune actiunile la cele doua instante

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, ca va ataca la CEDO si la Curtea Europeana de Justitie decizia Curtii Supreme care i-a respins contestatia la executare a deciziei in dosarul Referendumul. Acest demers, finalizat asa cum era de asteptat cu respingerea contestatiei, m-a repus in posibilitatea de a face doua demersuri la CEDO si la Curtea Europeana de Justitie la Luxemburg, a declarat Dragnea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )