Libnet.ro
UNICEF

22:31

Liviu Dragnea a dezvaluit ce planuri are de 1 Mai: Merg la pescuit aici, in Romania (FOTO)

B1 B1,
Liviu Dragnea a dezvaluit ce planuri are de 1 Mai: Merg la pescuit aici, in Romania (FOTO)

Liviu Dragnea, liderul PSD, a spus ca si-a facut planuri pentru 1 Mai si ca se va duce la pescuit. Prin munca. Sunt totusi cateva zile libere si multi colegi de-ai mei vor participa in. continuă pe B1

Verdictul judecatorilor in cazul lui Liviu Dragnea. Seful PSD nu mai poate face nimic

Magistratii de la Instanta Suprema se vor pronunta luni in legatura cu contestatia depusa de Liviu Dragnea impotriva sentintei din dosarul Referendumul. Avocatii lui Dragnea invoca absenta.

Anuntul facut de Liviu Dragnea despre masura privind eliminarea TVA la locuinte

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat joi ca va discuta saptamana viitoare cu colegii sai din comisiile de specialitate si ca vor decide daca merg mai departe cu proiectul de lege.

Ce spune Liviu Dragnea despre vaccinarea obligatorie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat joi ca are foarte mari rezerve in ce priveste vaccinarea obligatorie a copiilor. Eu am foarte mari rezerve pentru a fi o masura oblig.

Liviu Dragnea: Am foarte mari rezerve in privinta obligativitatii vaccinarii copiilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii care a fost pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca are foarte mari rezerve in ceea ce priveste obligativitatea vaccinarii copiilor, scrie News. ro. Pe de alta parte, premierul Sorin Grindeanu a spus ca parintii au dreptul sa decida ce e mai bine pentru copilul lor, dar nu si in cazul in care alegerile ii afecteaza pe cei din jur.

Liviu Dragnea, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii: Eu am foarte mari rezerve in privinta obligativitatii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii care a fost pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca are foarte mari rezerve in ceea ce priveste obligativitatea vaccinarii copiilor.

Liviu Dragnea: Am foarte mari rezerve in privinta obligativitatii vaccinarii copiilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii care a fost pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca are foarte.

Liviu Dragnea contesta condamnarea din dosarul Referendumul la CEDO si la Curtea Europeana de Justitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, joi, ca urmeaza sa conteste la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului si la Curtea Europeana de Justitie sentinta primita in dosarul Referendumul, in care a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare. Avocatii vor depune actiunile in cel mai scurt timp, a precizat Dragnea.

USR a initiat abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari si transmit ca mai au nevoie doar de semnatura lui Liviu Dragnea

Partidul Uniunea Salvati Romania a initiat un proiect de lege ce vizeaza abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari si il invita in termen de doua saptamani pe liderul PSD, Liviu Dragnea, sa semneze acest proiect in calitate de co-initiator, ca sa dovedeasca coerenta in declaratiile sale politice, potrivit unui comunicat de presa.

USR a initiat abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Mai avem o semnatura de cules, a lui Liviu Dragnea

Partidul Uniunea Salvati Romania a initiat un proiect de lege ce vizeaza abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari si il invita in termen de doua saptamani pe liderul PSD, Liviu Dragnea, sa semneze acest proiect in calitate de co-initiator, ca sa dovedeasca coerenta in declaratiile sale politice, se arata intr-un comunicat de presa.

Liviu Dragnea, facut infractor de catre un barbat chiar in fata Curtii Supreme. Presedintele PSD: Ce am furat? Instanta a spus ca nu am furat voturi

Mai multi contestatari ai lui Liviu Dragnea l-au asteptat, marti, pe presedintele PSD in fata Curtii Supreme, unde a fost judecat un nou termen din dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. Unul dintre barbati i-a spus lui Dragnea ca este infractor si ca trebuie sa stea in puscarie, presedintele PSD raspunzandu-i: Ce am furat? Instanta a spus ca nu am furat voturi, scrie News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )