Libnet.ro
UNICEF

12:00

Liviu Dragnea, huiduit dupa discursul de la congresul Socialistilor Europeni: Afara cu coruptii!

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, huiduit dupa discursul de la congresul Socialistilor Europeni: Afara cu coruptii!

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost invitat sa vorbeasca la Congresul Socialistilor Europeni PES), de la Madrid, unde a avut o interventie in cadrul panelului legat de echitate in Europa. continuă pe Adevărul

Mihai Tudose: Liviu Dragnea, paria Europei. A reusit sa se acopere de rusine si fluieraturi la congresul socialistilor europeni

Liviu Dragnea este un personaj total nefrecventabil care a crezut ca poate pacali in continuare pe toata lumea, dar a reusit sa se acopere de rusine la congresul socialistilor europeni, spune fostul premier Mihai Tudose. El se refera la incidentul de la reuniunea PES, unde liderul PSD a fost huiduit, dupa discursul sustinut in limba romana, in fata delegatilor europeni.

Liviu Dragnea participa la congresul socialistilor europeni de la Madrid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri, la congresul Socialistilor Europeni care are loc la Madrid. Prezenta lui Dragnea la evenimenul socialistilor este o surpriza in contextul in care anul trecut a declinat invitatia declarand ca nu este obligat sa apara in poza cu cineva care dusmaneste Romania. UPDATE Dragnea va sustine un discurs la evenimentul socialistilor europeni.

Ponta: Dragnea merge la Congresul socialistilor europeni sa-l asigure pe Timmermans de sprijinul sau neconditionat, dar si ca opreste OUG din Justitie. Va arata iar ca stie doar de frica

Victor Ponta, liderul Pro Romania, il lauda pe Liviu Dragnea pentru ca merge la Congresul socialistilor europeni, acolo unde, sustine fostul premier, il va asigura pe Frans Timmermans de sprijinul sau.

Moment jenant pentru Dancila, la congresul socialistilor europeni. Premierul, lasat cu ochii-n soare (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut parte de un moment stanjenitor la congresul socialistilor europeni desfasurat la Madrid, acolo unde a fost tratata cu raceala de Frans Timmermans, prim-vicepresedintele.

Moment jenant pentru Dancila, la congresul socialistilor europeni. Premierul, lasat cu ochii-n soare (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut parte de un moment stanjenitor la congresul socialistilor europeni desfasurat la Madrid, acolo unde a fost tratata cu raceala de Frans Timmermans, prim-vicepresedintele.

Liviu Dragnea, HUIDUIT la Congresul Socialistilor europeni: Afara cu coruptii! Nu vrem coruptie si corupti in PES si in SD (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost huiduit vineri la finalul discursului sau de la congresul Partidului Socialistilor Europeni PES), de la Madrid. Afara cu coruptii! Nu vrem coruptie si corupti in PES si in.

Europarlamentarul care l-a huiduit pe Dragnea: Romanii voteaza cu picioarele, pleaca din tara din cauza coruptiei. Nu putem inchide ochii la asta!

Liviu Dragnea a fost huiduit in timpul discursului sustinut la Congresul socialistilor europeni. Detalii si video AICI) Cea care a facut acest gest este Ana Gomes, europarlamentarul SD din Portugalia, un mai.

VIDEO Liviu Dragnea, huiduit la sfrsitul discursului sau din Congresul PES de eurodeputata socialista Ana Gomes: Afara cu coruptii!

Eurodeputatul SD Ana Gomes l-a huiduit vineri pe Liviu Dragnea, la finalul discursului acestuia in cadrul Congresului PES, in care liderul PSD a spus ca dreapta a distrus Europa, a distrus multe valori, sperante, destine, iar in Romania a folosit pentru asta institutiile de forta ale statului.

VIDEO Moment extrem de jenant pentru Viorica Dancila la congresul socialistilor europeni. Frans Timmermans i-a ignorat prezenta si a evitat s-o imbratiseze

Prim-ministrul Romaniei a avut parte de un moment stanjenitor la Congresul Partidului Socialistilor Europeni de la Madrid, unde a fost tratata cu raceala de Frans Timmermans, unul dintre cei mai influenti politicieni din Europa.

Liviu Dragnea participa la congresul PES de la Madrid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri, la congresul Socialistilor Europeni care are loc la Madrid. Prezenta lui Dragnea la evenimenul socialistilor este o surpriza in contextul in care anul trecut a declinat invitatia declarand ca nu este obligat sa apara in poza cu cineva care dusmaneste Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )