Libnet.ro
UNICEF

09:17

Mihai Tudose: Liviu Dragnea, paria Europei. A reusit sa se acopere de rusine si fluieraturi la congresul socialistilor europeni

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose: Liviu Dragnea, paria Europei. A reusit sa se acopere de rusine si fluieraturi la congresul socialistilor europeni

Liviu Dragnea este un personaj total nefrecventabil care a crezut ca poate pacali in continuare pe toata lumea, dar a reusit sa se acopere de rusine la congresul socialistilor europeni, spune fostul premier Mihai Tudose. El se refera la incidentul de la reuniunea PES, unde liderul PSD a fost huiduit, dupa discursul sustinut in limba romana, in fata delegatilor europeni. continuă pe Hotnews

Tudose: Dragnea - paria Europei! A crezut ca poate sa pacaleasca toata lumea, dar a reusit doar sa se acopere de rusine si fluieraturi

Mihai Tudose a reactionat ironic dupa discursul sustinut de Liviu Dragnea, la congresul socialistilor europeni. Mai nimeni nu l-a ascultat pe seful PSD, iar la final chiar a fost huiduit de un europarlamentar.

Mihai Tudose, despre Liviu Dragnea: Paria Europei. Respins de membrii propriei familii politice si urat de majoritatea romanilor

Fostul premier al Romaniei, Mihai Tudose, l-a criticat sambata pe liderul PSD, Liviu Dragnea, despre care a spus ca s-a acoperit de rusine si fluieraturi in timpul Congresului socialistilor europeni.

Fostul premier Mihai Tudose, despre Liviu Dragnea: Nici daca plangi nu e fericit, pentru ca nu plangi din cauza lui

Declaratia lui Mihai Tudose, pana de curand presedinte al filialei judetene PSD Braila, a fost facuta pe postul public de televiziune, in cadrul emisiunii Romania 9. in prezent, Tudose este deputat independent si cocheteaza cu formatiunea politica condusa de Victor Ponta.

Mihai Tudose da VINA pe Liviu Dragnea pentru momentul JENANT prin care Romania a trecut cu ocazia vizitei istorice a premierului nipon Shinz333; Abe

Fostul premier PSD Mihai Tudose a declarat marti seara, la TVR 1, ca a solicitat partidului amanarea sedintei CEX, in care stia ca va fi demis din functie, datorita vizitei istorice in Romania a premierului.

Lovitura grea pentru Liviu Dragnea! Doi deputati importanti ameninta cu plecarea din partid

Mihai Popa si Mihai Mohaci, doi deputati din Brasov, ameninta cu plecarea din PSD, daca liderul Liviu Dragnea nu il va trage pe linie moarta pe Marius Dunca, actualul presedinte interimar al PSD Brasov,.

Liviu Dragnea e obligat de Statutul PSD sa convoace Congresul partidului. De ce se opune liderul social-democrat

Potrivit statutului PSD, candidatul partidului la alegerile prezidentiale este stabilit de Congres. Desi mai multi lideri social-democrati, in fruntea cu Marian Oprisan, au cerut convocarea unui Congres extraordinar, Liviu Dragnea refuza categoric, de frica sa nu piarda puterea. Dragnea insista ca toate deciziile legate de alegerile europarlamentare si prezidentiale sa fie luate in Comitetul Executiv, for pe care il controleaza.

Liviu Dragnea participa la congresul PES de la Madrid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri, la congresul Socialistilor Europeni care are loc la Madrid. Prezenta lui Dragnea la evenimenul socialistilor este o surpriza in contextul in care anul trecut a declinat invitatia declarand ca nu este obligat sa apara in poza cu cineva care dusmaneste Romania.

Liviu Dragnea participa la congresul socialistilor europeni de la Madrid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri, la congresul Socialistilor Europeni care are loc la Madrid. Prezenta lui Dragnea la evenimenul socialistilor este o surpriza in contextul in care anul trecut a declinat invitatia declarand ca nu este obligat sa apara in poza cu cineva care dusmaneste Romania. UPDATE Dragnea va sustine un discurs la evenimentul socialistilor europeni.

LIVIU DRAGNEA: OUG pe justitie este in regula si era necesara

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri seara, dupa sedinta CEx, ca ordonanta de modificare a legilor justitiei nu are nicio legatura cu el, dar s-a uitat pe textul acesteia si crede ca este in regula si ca era necesara.

Liviu Dragnea, huiduit dupa discursul de la congresul Socialistilor Europeni: Afara cu coruptii!

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost invitat sa vorbeasca la Congresul Socialistilor Europeni PES), de la Madrid, unde a avut o interventie in cadrul panelului legat de echitate in Europa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )