Libnet.ro
UNICEF

20:45

Liviu Dragnea a iesit din spital

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea a iesit din spital

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a externat din spital si si-a reluat activitatea politica, a declarat joi seara, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu. Dragnea a participat, joi, la o sedinta de. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, internat in spital de sambata. Medicii recomand ca liderul PSD sa fie operat

Dubla hernie de disc, acesta este diagnosticul pe care l-au pus medicii in cazul pacientului Liviu Dragnea. Liderul PSD a ajuns la spital dupa ce a acuzat dureri puternice de spate la finalul unei conferite de presa.

Liviu Dragnea, internat in spital de sambata. Medicii decid daca liderul PSD va fi operat

Dubla hernie de disc, acesta este diagnosticul pe care l-au pus medicii in cazul pacientului Liviu Dragnea. Liderul PSD a ajuns la spital dupa ce a acuzat dureri puternice de spate la finalul unei conferite de presa.

Liviu Dragnea, audiere in cazul angajarilor fictive. Presedintele PSD se afla inca de sambata in spital

Este ziua audierii pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD ar trebui sa fie audiat luni, la Instanta Suprema, in dosarul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman. Acesta este ins.

Liviu Dragnea s-a externat

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat, pentru Mediafax, ca Liviu Dragnea s-a externat din spital, desi, sustine el, medicii i-au recomandat sa se opereze. Presedintele PSD a avut o intalnire, joi, cu social-democratii la sediul partidului din Kiseleff.

Ministrul Sanatatii explica de ce Liviu Dragnea se trateaza la un spital privat

Si sistemul public si cel privat formeaza sistemul de sanatate, a spus ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, care a aratat ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a ales sa se trateze intr-un spital din Romania,.

Mihai Tudose, atac la adresa lui Liviu Dragnea: Prima data te prezinti la un spital public. Cand esti al treilea om in stat, e bine sa verifici daca lucrurile functioneaza pe propria piele

Fostul premier Mihai Tudose il critica pe liderul PSD; Liviu Dragnea, pentru ca nu a ales sa se trateze intr-un spital public, ci a ales o clinica privata. Tudose a sustinut, miercuri, pe holurile.

Drumul lui Liviu Dragnea, de la politicianul roman care a promis cele mai mari investitii in sistemul sanitar din ultimii 30 de ani, la pacientul unei clinici private

Liviu Dragnea este internat, de sambata, intr-o clinica privata din Bucuresti, cu diagnosticul dubla hernie de disc. Liderul PSD a ales serviciile unei clinici private, cu toate ca este politicianul care a promis cele mai mari investitii din ultimii 30 de ani in infrastructura medicala din Romania: un spital gigant, dupa modelul AKH Viena, dar mai mare in Bucuresti, 8 spitale regionale, precum si reabilitarea, modernizarea si dotarea tuturor spitalelor judetene. in plus, Liviu Dragnea s-a remarcat si prin declaratii prin care s-a luat adesea la tranta cu mediul privat din Romania.

Mihai Sora, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: intreba cineva de un corset pentru durerile de spate? Tocmai am gasit aceasta mandrete de armura

Filosoful Mihai Sora comenteaza ironic informatiile potrivit carora Liviu Dragnea este internat in spital din cauza unor probleme la coloana. intr-o postare pe Facebook, Sora ii recomanda liderului PSD un co.

PROCESUL PRIVIND ANGAJARILE FICTIVE LA PROTECTIA COPILULUI TELEORMAN Liviu Dragnea trebuia sa se prezinte astazi la inalta Curte

Liviu Dragnea trebuia sa se prezinte astazi la inalta Curte, in procesul privind angajarile fictive la Protectia Copilului Teleorman, insa este internat in spital. Liderul PSD are dubla hernie de disc si va ramane internat pentru cateva zile, a anuntat, duminica dimineata, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, la Antena 3. in cursul serii, el a spus ca medicii urmau sa decida daca Dragnea va fi operat.

Victor Ponta: Bolnavul Liviu Dragnea e foarte suparat ca Toader nu da OUG care sa il scape de dosarul de la iCCJ

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a publicat observatiile lui Tudorel Toader privind proiectul de administrarea participantiilor statului, mentionand ca atunci cand a fost premier nu a adoptat niciodata un proiect fata de care Ministrul Justitiei nu si-a dat acordul. Ponta mai sustine ca Liviu Dragnea si Darius Valcov nu se multumesc sa scape de inchisoare si ca vor sa dea marea lovitura.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )