Libnet.ro
UNICEF

23:45

Liviu Dragnea incearca sa dreaga busuiocul dupa MASURILE CATASTROFALE ale Guvernului: Anunta cresteri de pensii chiar cu 250%

B1 B1,
Liviu Dragnea incearca sa dreaga busuiocul dupa MASURILE CATASTROFALE ale Guvernului: Anunta cresteri de pensii chiar cu 250%

Liviu Dragnea anunta, intr-o postare pe Facebook, ca in Legea pensiilor care a fost adoptata miercuri in Camera Deputatilor sunt prevazute cresteri de pensii chiar cu 250% pana in 2022. Legea. continuă pe B1

Liviu Dragnea, dupa adoptarea Legii pensiilor: Am sentimentul datoriei mplinite fata de parintii si bunicii nostri

Liderul PSD Liviu Dragnea spune, intr-o postare pe Facebook, ca, prin adoptarea in Parlament a noii Legi a pensiilor, se prevad cresteri consistente de pensii pana in 2022, in unele cazuri chiar cu 250%, si ca el are sentimentul datoriei implinite fata de parintii si bunicii nostri.

Liviu Dragnea, dupa adoptarea Legii Pensiilor: Unele vor creste si cu 250%

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca odata cu adoptarea Legii Pensiilor, milioane de pensionari vor avea bani in plus. Legea pensiilor a fost adoptata. Se prevad cresteri consistente de pensii.

Florin Iordache, prima reactie dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut sa-l denunte pe Iohannis pentru inalta tradare

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a declarat ca presa va fi anuntata in momentul in care sesizarea la Parchet impotriva sefului statului, ceruta in CN al PSD de Liviu Dragnea, va fi gata.

intalnire de ultim moment intre liderii coalitiei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu

Este o intalnire de urgenta la Parlament intre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, o intalnire dupa decizia CCR, care il obliga pe Klaus Iohannis sa ia act de demisiile ministrilor, insa nu spune.

O noua amnare n procesul lui Liviu Dragnea, pentru luna ianuarie, cnd va fi tras din nou la sorti completul de judecatori

Procesul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului DGASCP) Teleorman, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, a fost din nou amanat miercuri pentru luna ianuarie. Acesta era primul termen de judecata dupa ce dosarul a fost repartizat noului complet.

Forumul Judecatorilor cere CSM apararea independentei Justitiei dupa declaratiile lui Liviu Dragnea

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania a cerut luni Consiliului Superior al Magistraturii sa fie aparata independenta sistemului judiciar, ca urmare a declaratiilor facute, duminica, de presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Cristian Tudor Popescu, reactie furibunda la discursul lui Liviu Dragnea: E dispus sa se autodetoneze si sa ia cati mai multi dupa el

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa discursul lui Liviu Dragnea, de duminica seara. Jurnalistul sustine Mai putem sa spunem buna seara? in 16 decembrie 1989 ma gandeam ce o fi cu timisore.

intalnire intre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Discutii tensionate in Coalitie pe tema bugetului

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu si liderul PSD, Liviu Dragnea, se vor intalni, luni, pentru a finaliza discutiile pe tema bugetului. intalnirea are loc dupa ce presedintele Klaus Iohannis a.

IN URMA DECLARATIILOR LUI LIVIU DRAGNEA Forumul Judecatorilor cere CSM sa apere independenta justitiei

Declaratiile lui Liviu Dragnea, de la tribuna Consiliului National al PSD, referitoare la justitia discretionara, la condamnarea ilegala a mii de persoane, la dosarele si sentintele aranjate de ofiteri din Serviciul Roman de Informatii cu anumiti procurori si judecatori, au starnit indignarea magistratilor. Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa apere independenta sistemului judiciar fata de afirmatiile lui Liviu Dragnea, liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor.

Liviu Dragnea: Kovesi a scuipat pe deciziile CCR

Presedintele PSD,Liviu Dragnea, a declarat duminica, in sedinta Consiliului National, ca sunt cateva personaje, cum ar fi Iohannis, Kovesi, Maior, Coldea, Lazar, care se considera deasupra legii. Dragnea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )