Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, informator al SRI? Un membru al comisiei SRI arunca bomba dupa audierea lui Florian Coldea

B1 B1,
Liviu Dragnea, informator al SRI? Un membru al comisiei SRI arunca bomba dupa audierea lui Florian Coldea

Florian Coldea a fost audiat marti in comisia parlamentara de control al activitatii SRI, ocazie cu care a afirmat ca erau politicieni voluntari care solicitau intalniri pentru a oferi informatii conducerii. continuă pe B1

Dragnea, informator SRI? Nici nu confirm, nici nu infirm

Deputatul USR, Lucian Stanciu Viziteu sustine ca, dupa afirmatiile lui Florian Coldea, in care susti.

Traian Basescu: Liviu Dragnea l-a instruit pe Claudiu Manda ce sa NU il intrebe pe Florian Coldea (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut, pentru B1 TV, ca Liviu Dragnea l-a instruit pe Claudiu Manda, presedintele Comisiei de control SRI, ce intrebari sa nu-i puna lui Florian Coldea. Fostul prim-adjuct.

Ecaterina Andronescu, despre implicarea SRI in politica: Nu am inteles de ce Liviu Dragnea a spus abia acum

Ecaterina Andronescu a declarat, miercuri, ca nu intelege de ce Liviu Dragnea a vorbit abia acum despre implicarea SRI in politica. Fostul ministru a marturisit ca nu a cunoscut acest fapt si ca nu a simtit.

Liviu Dragnea: Victor Ponta s-a trezit cu guvernul facut de SRI

Liviu Dragnea a facut dezvaluri incredibile marti seara intr-o emisiune televizata. Presedintele PSD a vorbit cum dupa alegerile din 2012 Victor Ponta si Crin Antonescu s-au trezit cu guvernul alcatuit chiar de catre.

Liviu Dragnea: SRI i-a facut guvernul lui Victor Ponta

Liviu Dragnea a facut dezvaluri incredibile marti seara intr-o emisiune televizata. Presedintele PSD a vorbit cum la instalarea primul guvern condus de Victor Ponta, George Maiora facut lista de.

Liviu Dragnea:Dupa parerea mea, principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru nu au ocupat functii a fost supararea delegatilor ca au facut scandal, Unii veneau la mine sa cer sa fie votati

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, marti, la Antena 3, ca sefii DIICOT si DNA au fost pusi de catre SRI. La fel, acesta a declarat ca SRI s-a implicat si in constructia Guvernului Ponta din 2012. Liviu Dragnea a spus la Antena 3 ca, dupa parerea lui, principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru candidati pentru functia de presedinte executiv, care nu au avut sustinere, nu au ocupat functii a fost supararea delegatilor ca au facut scandalHotNews transmite Live Text cele mai importante declaratii.

Liviu Dragnea: Statul paralel facea Guverne. Maior si Coldea s-au implicat in Guvernul Ponta din 2012

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, marti, la Antena 3, ca sefii DIICOT si DNA au fost pusi de catre SRI. La fel, acesta a declarat ca SRI s-a implicat si in constructia Guvernului Ponta din 2012. Seful PSD a vorbit si depre revocarea Codrutei Kovesi afirmand ca raportul ministrului Tudorel Toader este foarte greu de combatut. Dragnea: Domnul Oprea mi-a spus ca a inteles de la statul de drept ca Zgonea trebuie sa fie numarul 1 si eu numarul doi. Ca de fapt, el cu mine o sa conducememisiunea este in desfasurare.

Ecaterina Andronescu, referitor la implicarea SRI in politica: Nu am inteles de ce Liviu Dragnea a spus abia acum

Ecaterina Andronescu, senator PSD, a spus miercuri ca nu a inteles de ce seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit abia acum, dupa sase ani, despre implicarea SRI in.

Victor Ponta, nou atac la Liviu Dragnea: Regret ca l-am numit la Ministerul Dezvoltarii pentru ca asa a facut bani pentru Teldrum si a cumparat baronii locali (VIDEO)

Razboiul dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea continua cu noi acuzatii dure. Dupa ce Liviu Dragnea l-a acuzat ca si-a format primul guvern exact cum i s-a cerut de la SRI, fostul premier a replicat dur.

Victor Ponta: Liviu Dragnea se ruga de George Maior sa-i ajute iubita (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca Liviu Dragnea se ruga de George Maior, pe vremea in care acesta conducea SRI, sa-i ajute iubita. Fostul premier a mai spus ca nu intelege de ce Dragnea a inceput brusc.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )