Libnet.ro
UNICEF

19:00

Traian Basescu: Liviu Dragnea l-a instruit pe Claudiu Manda ce sa NU il intrebe pe Florian Coldea (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Liviu Dragnea l-a instruit pe Claudiu Manda ce sa NU il intrebe pe Florian Coldea (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut, pentru B1 TV, ca Liviu Dragnea l-a instruit pe Claudiu Manda, presedintele Comisiei de control SRI, ce intrebari sa nu-i puna lui Florian Coldea. Fostul prim-adjuct. continuă pe B1

Claudiu Manda: Audierea lui Coldea nu a vizat prezenta unor politicieni la evenimentele SRI si nici relatia cu presa

Seful Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Claudiu Manda, a afirmat, dupa audierea de 7 ore a fostului prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, ca discutiile nu au vizat prezenta la evenimentele SRI a lui Liviu Dragnea sau a altor politicieni si nici subiectele SRI - DNA, SRI-camp tactic si SRI-ANI. In schimb, a spus Manda, Coldea a spus, in cadrul audierilor, ca a semnat cereri de mandate pe securitate nationala pentru amenintari de coruptie sau de evaziune, care au fost ulterior supuse aprobarii unui judecator.

Traian Basescu il ironizeaza pe Liviu Dragnea: Este de un RIDICOL absolut (VIDEO)

Traian Basescu il ironizeaza Liviu Dragnea. Fostul presedinte califica drept un ridicol absolut proiectul de tara al PSD, care ar presupune intrarea Romaniei in Zona Euro pana in 2024. Singura.

Traian Basescu: Nu-l vad pe Dragnea rezistand pe pozitia actuala pana la urmatoarele alegeri parlamentare

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, duminica seara, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, ar trebui sa fie foarte alertat de voturile pentru Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu, primite de acestia la congresul partidului, deoarece respectivele voturi indica existenta unui filon care va exploda, potrivit Agerpres. Traian Basescu este de parere ca Liviu Dragnea nu va ramane in pozitia actuala pana la alegerile din 2019 si ca acesta a sustinut alegerea premierului Viorica Dancila in functia de presedinte executiv al PSD pentru a-i transfera responsabilitatea politica a guvernarii.

Claudiu Manda: Politicienii, interceptati ca teroristi

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de Control SRI, tine o conferinta de presa dupa audierea lui Coldea si declaratiile facute de acesta.

Claudiu Manda: Am vorbit cu domnul Coldea despre mandatele de interceptare

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de Control SRI, tine o conferinta de presa dupa audierea lui Coldea si declaratiile facute de acesta.

Claudiu Manda, despre scaldalul de la Congresul PSD: Daca se retrage vreun candidat nu se mai pot retipari buletinele (VIDEO)

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de numarare a voturilor de la Congresul PSD, a declarat, sambata, ca cei care si-au depus candidaturile pot tine discursuri, desi a inceput votul, adaugand insa ca in.

Claudiu Manda, despre scandalul de la Congresul PSD: Daca se retrage vreun candidat nu se mai pot retipari buletinele (VIDEO)

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de numarare a voturilor de la Congresul PSD, a declarat, sambata, ca cei care si-au depus candidaturile pot tine discursuri, desi a inceput votul, adaugand insa ca in.

Claudiu Manda, despre protestatarii din fata Salii Palatului: In Germania s-a intamplat la fel; cei care au huiduit au fost luati cu jeturi de apa

Senatorul PSD Claudiu Manda a afirmat, sambata, referindu-se la protestatarii din fata Salii Palatului, unde are loc Congresul extraordinar al social-democratilor, ca oamenii au dreptul sa protesteze, dar intr-un cadru legal, noteaza Agerpres. In context, el a dat exemplul Germaniei, unde e democratie, dar manifestantii au fost luati cu jeturi de apa, intr-o situatie similara.

Claudiu Manda: Votul a inceput. Daca se retrage cineva, votul nu mai poate fi redistribuit

Presedintele Comisiei de numarare a voturilor la Congresul PSD, Claudiu Manda, a anuntat ca se pot t.

Liviu Dragnea:Dupa parerea mea, principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru nu au ocupat functii a fost supararea delegatilor ca au facut scandal, Unii veneau la mine sa cer sa fie votati

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, marti, la Antena 3, ca sefii DIICOT si DNA au fost pusi de catre SRI. La fel, acesta a declarat ca SRI s-a implicat si in constructia Guvernului Ponta din 2012. Liviu Dragnea a spus la Antena 3 ca, dupa parerea lui, principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru candidati pentru functia de presedinte executiv, care nu au avut sustinere, nu au ocupat functii a fost supararea delegatilor ca au facut scandalHotNews transmite Live Text cele mai importante declaratii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )