Libnet.ro
UNICEF

20:30

Liviu Dragnea: Intre Sibiu si Pitesti va fi autostrada, in cel mai scurt timp incep exproprierile. /Vicepremierul cere CNADR mai multa fermitate in cazul contractelor neonorate

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Intre Sibiu si Pitesti va fi autostrada, in cel mai scurt timp incep exproprierile. /Vicepremierul cere CNADR mai multa fermitate in cazul contractelor neonorate

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Horezu, ca intre Sibiu si Pitesti va fi construita o autostrada si ca in cel mai scurt timp vor incepe exproprierile. Vicepremierul Liviu Dragnea a mai declarat si ca, daca reprezentantii Companiei de Drumuri si Autostrazi nu rezolva litigiile cu constructorii care nu finalizeaza lucrarile, atunci acestia ar urma sa dispara. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: intre Sibiu si Pitesti va fi autostrada. Exproprierile vor incepe curand

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Horezu, ca intre Sibiu si Pitesti va fi construita o autostrada si ca in cel mai scurt timp vor incepe exproprierile, informeaza.

Ponta si Dragnea promit ca intre Sibiu si Pitesti va fi autostrada

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a confirmat duminica, la Horezu, ca intre Sibiu si Pitesti va fi construita o autostrada si ca in cel mai scurt timp vor incepe exproprierile, informeaza Mediafax.

Soferii acuza: traficul de pe Valea Prahovei, umflat artificial pentru a forta construirea autostrazii Comarnic-Brasov in defavoarea autostrazii Sibiu-Pitesti

Liderii patronatelor din transporturi afirma ca traficul de pe Valea Prahovei este umflat artificial, prin mai multe metode simultan, pentru a sustine construirea autostrazii Comarnic-Brasov in defavoarea Sibiu-Pitesti.

VIDEO Liviu Dragnea, decorat de Patriarhul Daniel. Preotii i-au cantat vicepremierului Vrednic este!

Vicepremierul Liviu Dragnea a primit Ordinul Sfintii Martiri Brancoveni pentru ajutorul acordat unor biserici. La semnalul Preafericitului Daniel, preotii i-au cantat lui Dragnea Vrednic este!.

Socialism de caviar: Jumatate din banii dati de Liviu Dragnea pentru satele din Prahova s-au dus spre Cornu, comuna unde au case de vacanta familia Ponta, Adrian Nastase, Serban Mihailescu si Mircea Cosma

Ministerul Dezvoltarii Regionale, condus de Liviu Dragnea, a alocat judetului Prahova circa 40 de milioane de lei in 2014 prin Programul National de Dezvoltare Locala, potrivit ph-online. ro. Numai prin subprogramul Modernizarea satului romanesc din PNDL s-au alocat circa 29 milioane lei 6,4 milioane de euro). Aproape jumatate din aceasta suma - 12,3 milioane lei - ajunge la Cornu, comuna unde elita PSD are terenuri si case de vacanta, potrivit observatorulph. ro. Printre locuitorii celebri in Cornu se numara Adrian Nastase, Daciana Sarbu - sotia premierului Ponta, Mircea Cosma seful CJ Prahova), Serban Mihailescu, familia Ioanei Petrescu ministrul Finantelor) sau Misu Negritoiu seful ASF). Judetul Prahova are 90 de comune.

Playtech TV HTC Desire Eye, cel mai bun telefon pentru selfie, ne face cu ochiul din New York

HTC Desire Eye poate fi considerat cel mai bun smartphone pentru autoportrete. Noi l-am vazut la New York si l-am prezentat si in cadrul Focus, la Prima TV. Cum selfie-urile au devenit o parte importanta din viata noastra, cei de la HTC au decis sa intre in hora auto-portretelor digitale cu un nou smartphone. Telefonul este facut din plastic, dar este foarte bine lucrat, placut la privire, dar si la atingere si, ca bonus, este si rezistent la apa. Carcasa din [].

Cel mai mare inamic al Moscovei. De cine le este frica rusilor

Peste 70 la suta dintre cetatenii rusi considera ca Statele Unite sunt cel mai mare inamic al Rusiei, iar aproximativ 50 la suta sustin ca Beijingul este cel mai bun prieten al tarii, potrivit unui sondaj.

Floyd Mayweather, cel mai tare in pumnii in luna septembrie

Floyd Mayweather a fost desemnat cel mai tare in pumni pugilist in luna septembrie. Consiliul Mondial al Boxului recunoaste astfel valoarea victoriei lui Mayweather in fata lui Marcos Maidana.

Floyd Mayweather, cel mai tare in pumni in luna septembrie

Floyd Mayweather a fost desemnat cel mai tare in pumni pugilist in luna septembrie. Consiliul Mondial al Boxului recunoaste astfel valoarea victoriei lui Mayweather in fata lui Marcos Maidana.

Romania joaca cel mai important meci din 2014 impotriva Ungariei

Nationala lui Piturca joaca astazi cel mai important meci din 2014. La duelul cu Ungaria, tricolorii pornesc cu prima sansa conform cotelor la casele de pariuri, dar si in ceea ce priveste valoarea estimativa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )