Libnet.ro
UNICEF

19:15

Atac devastator la adresa lui LIVIU DRAGNEA: Hotia si prostia vor fi platite din buzunarele romanilor

B1 B1,
Atac devastator la adresa lui LIVIU DRAGNEA: Hotia si prostia vor fi platite din buzunarele romanilor

Senatorul PNL, Florin Citu, lanseaza un atac devastator la adresa puterii PSD-ALDE. El sustine ca Liviu Dragnea este principalul responsabil pentru faptul ca CFR Calatori a trecut de la 48 de milioane de lei. continuă pe B1

Liviu Dragnea, acuzatii grave la adresa presedintelui: Iohannis a pus ca eu sa fiu anihilat

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a facut o serie de declaratii legate de numirea lui Gabriel Vlase ca director al SIE. Nu a considerat important sa-si exercite intr-un timp normal,.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa audierea lui Orban de la DIICOT: Pot eu sa stiu ce face DIICOT, daca am tradat sau nu

Liviu Dragnea, reactie dupa ce Ludovic Orban a fost audiat in dosarul de inalta tradare. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, intrebat fiind ce opinie are despre audierea lui Ludovic Orban la.

Liviu Dragnea: Eu nu vreau sa plec ca prostul din aceasta viata si din aceasta functie

Liviu Dragnea, a spus ca nu crede ca va scapa in urma modificarii codurilor penale. El a mai adaugat ca nu vrea sa plece din aceasta functie ca prostul, ci sa lase in urma o tara mai.

Reactia lui Liviu Dragnea, intrebat daca Codul Penal ii este dedicat: M-am saturat

Intrebat daca Codul Penal ii este dedicat chiar lui insusi, Liviu Dragnea a spus clar ca nu, ca este dedicat justitiabililor din Romania. Nu, este un Cod Penal dedicat justitiabililor din Romania.

Liviu Dragnea, reactie la criticile DNA: Parlamentul este atacat din toate partile(VIDEO)

Liviu Dragnea sustine ca Parlamentul este atacat din toate partile, referindu-se la comunicatul DNA prin care sunt denuntate modificarile la Codul penal privind infractiunea de abuz in serviciu. Vreau sa.

Liviu Dragnea are o FRAMANTARE mult mai mare decat justitia: Asa ceva e INACCEPTABIL, ca toate gazele sa se duca in exterior (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca are o framantare mult mai mare decat modificarea Codului si anume adoptarea legii offshore-ului, afirmand ca este inadmisibil ca.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa votarea Codului Penal: Nu vreau sa plec ca prostul din aceasta viata / Decizia lui Iohannis si a unui grup restrns de oameni cu puteri oculte a fost ca eu sa fiu anihilat

Liviu Dragnea a negat din nou, miercuri, ca modificarile aduse Codului Penal ar fi vizat direct dosarul sau si a sustinut ca nu crede ca va scapa, dar nu vrea sa plece ca prostul din aceasta viata si din aceasta functie, ci doreste sa lase in urma o tara mai buna.

Liviu Dragnea: Decizia luata de Iohannis si un grup de oameni cu puteri oculte a fost ca indiferent cum ar fi, eu sa fiu anihilat. Maine pot sa imi faca 1.000 de dosare (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat miercuri, dupa adoptarea modificarilor Codului penal in Camera deputatilor, ca acesta este dedicate justitiabililor din Romania. intrebat daca modificarile au fost facute cu.

Deputat USR: Daca pe Calin Farcas il chema Liviu Dragnea statul roman ar fi gasit un milion de euro

Deputatul USR Tudor Pop, membru in Comisia pentru Sanatate si Familie, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca daca in locul lui Calin Farcas, tanarul de 29 de ani care a murit dupa ce a asteptat doi ani pentru un transplant de plamani, ar fi fost Liviu Dragnea, statul roman nu -ar fi lasat sa moara.

Adrian Tutuianu, despre redefinirea abuzului in serviciu: Nu cred ca legea aceasta il priveste pe Liviu Dragnea in mod particular

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declarat, marti, ca dezbaterile la Codul penal dureaza de cateva luni, modificarea acestuia nefiind deci facuta in graba. El a mai sustinut si ca modificarile erau necesare si ca aceasta lege nu il priveste pe Liviu Dragnea in mod particular .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )