Libnet.ro
UNICEF

14:00

Liviu Dragnea i-a intrebat pe participantii Congresului extraordinar daca vor ca el sa mai fie presedinte PSD. Cum a reactionat intreaga sala

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea i-a intrebat pe participantii Congresului extraordinar daca vor ca el sa mai fie presedinte PSD. Cum a reactionat intreaga sala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut sambata delegatilor participanti la Congresul extraordinar al partidului, o confirmare verbala pentru functia pe care o ocupa. La finalul unui discurs de peste. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, avertisment pentru contestatarii Congresului PSD: Nu mai acceptam atacuri din interior!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis sambata, la finalul Congresului partidului, un avertisment tuturor celor care doresc sa conteste rezultatul alegerilor, anuntand ca discutia asupra acestui subiect nu.

Liviu Dragnea, intrebat daca are de facut un anunt legat de iubita sa: Astazi nu, am partidul in suflet. Cat de curand

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sambata, intrebat daca vrea sa faca un anunt legat de faptul ca iubita sa, care l-a insotit la Congresul extraordinar al partidului, purta pe deget un inel, ca nu astazi, deoarece are partidul in suflet.

Decizie luata de Nicolae Banicioiu, in timpul Congresului extraordinar. Vicepresedintele PSD s-ar retrage din cursa pentru functia de presedinte executiv (surse)

Batalia pentru functia de presedinte executiv al PSD, la Congresul de la Sala Palatului, devine tot mai incinsa. Viorica Dancila, favorita lui Liviu Dragnea pentru aceasta functie, ar putea avea probleme.

Iubita lui Liviu Dragnea, in primul rand din sala la Congresul PSD (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, Alexandra Tanase, l-a insotit pe liderul PSD, sambata, la Congresul Extraordinar al partidului. Aceasta a ajuns la Sala Palatului chiar inainte de inceperea Congresului,.

Liviu Dragnea: Cetatenii acestei tari sa nu mai fie supravegheati ilegal si sa nu mai fie arestati fara motiv

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a anuntat sambata, in cadrul Congresului extraordinar al formatiunii, ca legile de functionare a serviciilor secrete vor fi actualizate, dupa.

Liviu Dragnea, DESFIINTAT de un cunoscut analist politic. Lui Dragnea ii este frica sa-si depuna mandatul, nu e sigur ca va iesi cu bine. E sigur in schimb ca va iesi TAMBALAU

Istoricul si analistul politic Stelian Tanase face o analiza a Congresului PSD care va avea loc sambata. Potrivit acestuia, partidul fierbe inaintea congresului, iar liderului PSD, Liviu Dragnea, ii este fric.

FOTO Liviu Dragnea, insotit de iubita la Congresul Extraordinar al PSD

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, s-a aflat alaturi de presedintele PSD la Congresul de la Sala Palatului, in cadrul caruia peste 4. 000 delegati din intreaga tara si-au ales noua conducere a partidului.

Liviu Dragnea a ignorat protestatarii din fata Salii Palatului: M-a interesat foarte mult ce zic colegii mei

Liviu Dragnea a declarat sambata, la finalul Congresului PSD, ca nu a auzit protestul care a avut loc in fata Salii Palatului, acolo unde s-a desfasurat evenimentul social-democratilor. Asta desi cateva sute.

Liviu Dragnea: Nu avem un Proiect de tara. Romania s-a integrat in comunitatea europeana si Nord-Atlantica, dar a uitat sa se integreze in ea insasi

Liviu Dragnea a declarat sambata, in discursul pe care l-a sustinut in cadrul Congresului PSD ca distanta dintre Romania si statele dezvoltate este foarte mare si nu poate fi recuperata cu pasi mici s.

Congres PSD. Liviu Dragnea: Un discurs al urii a invadat televiziunile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a pledat sambata, de la tribuna Congresului PSD, pentru crearea unui consens politic interpartinic pentru realizarea unui proiect de societate, respectiv pentru un dialog sincer, ap.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )