Libnet.ro
UNICEF

20:45

Liviu Dragnea, invitat la Sinteza zilei in aceasta seara

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, invitat la Sinteza zilei in aceasta seara

Presedintele PSD Liviu Dragnea va fi invitatul lui Mihai Gadea, in aceasta seara, la emisiunea Sinteza zilei. Care sunt planurile coalitiei guvernamentale? Nu rata interviul cu liderul PSD, in. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, invitat la Sinteza zilei: Centrul de comanda pe care inca nu-l stiu n-are cum sa ramana ascuns la nesfarsit

Presedintele PSD Liviu Dragnea este invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza zilei. Urmareste LIVE interviul cu liderul PSD De ce a fost Congres PSD? Dragnea: Era un an de la guvernare, o.

Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: Centrul de comanda pe care inca nu-l stiu n-are cum sa ramana ascuns la nesfarsit

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost invitatul lui Mihai Gadea, marti seara, la emisiunea Sinteza zilei. De ce a fost Congres PSD? Dragnea: Era un an de la guvernare, o echipa noua. Trebuia ca partidul.

Liviu Dragnea, invitat, marti seara, la Antena 3. HotNews transmite LiveText cele mai importante declaratii ale sefului PSD

Liviu Dragnea este invitat, marti seara, de la ora 21. 00, in studioul Antena 3, dupa ce luni a anuntat ca a discutat cu mai multi colegi sa lucreze la o lege care sa dea posibilitatea de a sanctiona pe cei care mint, defaimeaza propria tara. HotNews transmite Live Text cele mai importante declaratii.

Liviu Dragnea:Dupa parerea mea, principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru nu au ocupat functii a fost supararea delegatilor ca au facut scandal, Unii veneau la mine sa cer sa fie votati

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, marti, la Antena 3, ca sefii DIICOT si DNA au fost pusi de catre SRI. La fel, acesta a declarat ca SRI s-a implicat si in constructia Guvernului Ponta din 2012. Liviu Dragnea a spus la Antena 3 ca, dupa parerea lui, principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru candidati pentru functia de presedinte executiv, care nu au avut sustinere, nu au ocupat functii a fost supararea delegatilor ca au facut scandalHotNews transmite Live Text cele mai importante declaratii.

Liviu Dragnea: Statul paralel facea Guverne. Maior si Coldea s-au implicat in Guvernul Ponta din 2012

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, marti, la Antena 3, ca sefii DIICOT si DNA au fost pusi de catre SRI. La fel, acesta a declarat ca SRI s-a implicat si in constructia Guvernului Ponta din 2012. Seful PSD a vorbit si depre revocarea Codrutei Kovesi afirmand ca raportul ministrului Tudorel Toader este foarte greu de combatut. Dragnea: Domnul Oprea mi-a spus ca a inteles de la statul de drept ca Zgonea trebuie sa fie numarul 1 si eu numarul doi. Ca de fapt, el cu mine o sa conducememisiunea este in desfasurare.

Liviu Dragnea, intrebat daca isi va legaliza relatia cu iubita sa, Irina Tanase: Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. N-am cerut-o inca in casatorie

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost intrebat, luni seara, la Romania Tv, daca urmeaza sa isi legalizeze relatia cu iubita sa, Irina Alexandra Tanase, care a fost prezenta in primul rand la congresul PSD de sambata, liderul PSD raspunzand ca nu a cerut-o pe aceasta in casatorie. Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgarcit, dar nu este un inel scump. I l-am daruit, dar nu este un inel de logodna, a afirmat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, intrebat daca isi va oficializa relatia cu iubita sa, Irina Tanase: Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. N-am cerut-o inca in casatorie

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost intrebat, luni seara, la Romania Tv, daca urmeaza sa isi oficializeze relatia cu iubita sa, Irina Alexandra Tanase, care a fost prezenta in primul rand la congresul PSD de sambata, liderul PSD raspunzand ca nu a cerut-o pe aceasta in casatorie. Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgarcit, dar nu este un inel scump. I l-am daruit, dar nu este un inel de logodna, a afirmat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea anunta de ce modifica PSD Codurile penale

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca modificarea Codurilor penale urmeaza sa fie realizata pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare. Trebuie sa le.

Liviu Dragnea, la Congresul PSD: Vreti sa fiu in continuare presedintele vostru?

Liviu Dragnea a inceput discursul in cadrul Congresului PSD. Am tot auzit in ultimele zile de ce sa face Congres? De cand stiu eu atunci cand se anunta un Congres, in toate organizatiile, toata lumea.

EXCLUSIV. O noua inregistrare va fi prezentata de Vlad Cosma, in aceasta seara, la Sinteza zilei

O noua inregistrare va fi prezentata de Vlad Cosma la Antena 3. La Sinteza zilei, de la ora 21. 00, fostul deputat Vlad Cosma pune la dispozitia opiniei publice inregistrarea cheie a unitatii de elita de la DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )