Libnet.ro
UNICEF

20:30

LIVIU DRAGNEA: Iohannis lupta impotriva tarii lui prin tot ceea ce face

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIVIU DRAGNEA: Iohannis lupta impotriva tarii lui prin tot ceea ce face

ACTUALIZARE Dragnea: Relatia cu SUA e bunicica, nu buna ---- * ACTUALIZARE Dragnea, despre un eventual referendum pe tema justitiei propus de Iohannis: Nu-i pasa de justitie; el cauta un truc ---- Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca lupta impotriva tarii lui prin tot ceea ce face, adaugand si ca acesta uraste Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea da de pamant cu Iohannis: lupta impotriva tarii lui

La scurt timp dupa ce a iesti din spital cu diagnostul de hernie de disc, liderul PSD l-a criticat dur pe Iohannis. Atitudinea lui Dragnea a fost una cat se poate de agresiva la adresa presedintelui. Fluxul evenimentelor este simplu. Duminica, Dancila ne-a facut de ras in Statele Unite in momentul in care a promis, [] .

Liviu Dragnea, atac la adresa Presedintelui: Lupta impotriva tarii prin tot ceea ce face

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca lupta impotriva tarii lui prin tot ceea ce face, adaugand si ca acesta uraste.

Dragnea: Iohannis este disperat, isi uraste tara si ii e teama ca va da socoteala cand nu va mai avea imunitate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la Antena 3, ca miza bataliei cu Iohannis este Romania, ca presedintele lupta impotriva tarii prin tot ceea ce face, este disperat, isi uraste tara si ii e teama ca va da socoteala cand nu va mai avea imunitate.

Dragnea: Iohannis este disperat, e impins de la spate de statul paralel, isi uraste tara si ii e teama ca va da socoteala cand nu va mai avea imunitate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la Antena 3, ca miza bataliei cu Iohannis este Romania, ca presedintele lupta impotriva tarii prin tot ceea ce face, este disperat, isi uraste tara si ii e teama ca va da socoteala cand nu va mai avea imunitate.

Liviu Dragnea ii cere lui Klaus Iohannis sa convoace CSAT pentru a lamuri subiectul mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim

Liviu Dragnea crede ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa convoace Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru a lamuri subiectul mutarii Ambasadei Romaniei in Israel la Ierusalim.

Liviu Dragnea: De abia il astept pe Klaus Iohannis sa organizeze referendum. Va fi un prilej bun sa raspunda la alte intrebari

Liviu Dragnea a vorbit despre posibilitatea ca presedintele Iohannis sa convoace un referendum pentru data de 26 mai, ziua alegerilor europarlamentare. Eu de abia il astept n. r. pe Klaus Iohannis) sa.

LIVIU DRAGNEA Subiectul mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim trebuie abordat in CSAT

Subiectul mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim trebuie discutat in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), a declarat, luni, liderul PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor.

Dragnea: Iohannis este disperat, e impins de la spate de papusari, de statul paralel, isi uraste tara si ii e teama ca va da socoteala cand nu va mai avea imunitate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca miza bataliei cu presedintele Klaus Iohannis este Romania, iar seful statului este disperat, este impins de la spate de papusari, de statul paralel, isi uraste tara si ii e teama ca va da socoteala cand nu va mai avea imunitate.

Dragnea: Iohannis vrea sa intru la puscarie. Klaus, poate nu intru, nu te culca pe o ureche

Liviu Dragnea a declarat luni ca a inteles ca presedintele Klaus Iohannis vrea sa intre la puscarie ca sa poata sa doarma linistit. Klaus, poate nu intru, nu te cula pe o ureche, a spus Dragnea, intr-o conferinta de presa.

Liviu Dragnea, declaratie surprinzatoare: Klaus, nu te culca. Poate nu fac puscarie!

Mesaj surprinzator transmis de Liviu Dragnea presedintelui Klaus Iohannis in conditiile in care se vorbeste de cadidatura liderului PSD la alegerile prezidentiale. Klaus, nu te culca pe o ureche. S-ar.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )