Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liviu Dragnea ii cere lui Klaus Iohannis sa convoace CSAT pentru a lamuri subiectul mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea ii cere lui Klaus Iohannis sa convoace CSAT pentru a lamuri subiectul mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim

Liviu Dragnea crede ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa convoace Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru a lamuri subiectul mutarii Ambasadei Romaniei in Israel la Ierusalim. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, declaratie surprinzatoare: Klaus, nu te culca. Poate nu fac puscarie!

Mesaj surprinzator transmis de Liviu Dragnea presedintelui Klaus Iohannis in conditiile in care se vorbeste de cadidatura liderului PSD la alegerile prezidentiale. Klaus, nu te culca pe o ureche. S-ar.

Liviu Dragnea: De abia il astept pe Klaus Iohannis sa organizeze referendum. Va fi un prilej bun sa raspunda la alte intrebari

Liviu Dragnea a vorbit despre posibilitatea ca presedintele Iohannis sa convoace un referendum pentru data de 26 mai, ziua alegerilor europarlamentare. Eu de abia il astept n. r. pe Klaus Iohannis) sa.

LIVIU DRAGNEA Subiectul mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim trebuie abordat in CSAT

Subiectul mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim trebuie discutat in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), a declarat, luni, liderul PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor.

DRAGNEA: Abia astept ca Iohannis sa organizeze referendum

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca abia asteapta ca presedintele Klaus Iohannis sa organizeze referendumul pe justitie, el considerand ca este un prilej bun pentru ca romanii sa raspunda si la alte intrebari, de genul: Cate case este nevoie sa furi de la stat ca sa ajungi presedintele Romaniei?.

Liviu Dragnea, atac la adresa Presedintelui: Lupta impotriva tarii prin tot ceea ce face

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca lupta impotriva tarii lui prin tot ceea ce face, adaugand si ca acesta uraste.

Recomandarile medicului pentru Liviu Dragnea ca sa amane operatia. Sa renunte la amor de dragul PSD

Liviu Dragnea a vorbit, luni, despre recomandarile pe care i le-a facut medicul ca sa amane operatia de hernie. Printre altele, i s-a spus sa faca sex cat mai putin. Liderul PSD a precizat si motivul pentru care s-a internat intr-un spital privat si nu in unul de stat. Presedintele Camerei Deputatilor a spus ca [] .

Liviu Dragnea, primul interviu dupa spitalizare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a prezentat luni seara, la Antena 3, lista partidului pentru alegerile europarlamentare. Lista candidatilor PSD la europarlamentarele din luna mai, care a fost validata in.

Liviu Dragnea, despre criticile fostului premier Victor Ponta: Am stat la capataiul lui o noapte intreaga cand a fost operat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni, in contexul criticilor lansate de Victor Ponta referitoare la faptul ca nu s-a prezentat la proces si a acuzat probleme de sanatate, ca atunci cand Ponta a fost op.

Liviu Dragnea, intrebat de ce s-a internat la un spital privat: Asa am facut toata viata, eu urmez medicul

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a argumentat luni ca s-a internat la un spital privat, dupa ce a acuzat dureri la coloana vertebrala, deoarece asa i-a recomandat medicul sau, pe care il stie de mult si care a reusit o interventie foarte complicata la Irina Tanase, prietena sa.

Liviu Dragnea explica de ce a ales un spital privat si de ce a tinut la secret starea sa de sanatate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca a ales sa mearga la un spital privat pentru ca urmez medicul, nu spitalul. El a spus ca acolo lucreaza doctorul Catana, in care are mare incredere, acelasi om.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )