Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liviu Dragnea: Irina a fost cu mine in Elvetia in calitate de ... Oricum, nu ne-am luat niciun ceas. Stiti ce preturi sunt? (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Irina a fost cu mine in Elvetia in calitate de ... Oricum, nu ne-am luat niciun ceas. Stiti ce preturi sunt? (VIDEO)

Preturile ceasurilor de lux din Elvetia l-au speriat pe Liviu Dragnea. intrebat de jurnalisti daca si-a achizitionat vreun ceas dupa ce in mediul online au aparut imagine din timpul vizitei acestuia la o. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre vizita n Elvetia cu iubita sa: Nicio institutie publica nu a acoperit cheltuielile pentru ea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus ca nicio institutie publica de aici sau din Elvetia nu a acoperit cheltuielile pentru ca iubita sa, Irina Tanase, sa poata merge cu el. Precizarile vin dupa ce Irina Tanase a postat fotografii cu Dragnea la o fabrica de ceasuri din Elvetia.

Pozele cu Liviu Dragnea care l-au facut material de meme

Liviu Dragnea a fost intr-o deplasare in Elvetia, impreuna cu iubita lui, in perioada in care trebuia sa-si afle sentinta intr-un dosar. De-acolo s-a intors, foarte probabil, cu niste cunostinte despre ceasuri si imaginile de mai jos. Au fost incarcate de iubita lui pe Instagram. Au ajuns insa pe internet si mai departe material de [].

Liviu Dragnea, speriat de ceasurile din Elvetia: Stiti ce preturi sunt? (VIDEO)

Preturile ceasurilor de lux din Elvetia l-au speriat pe Liviu Dragnea. intrebat de jurnalisti daca si-a achizitionat vreun ceas dupa ce in mediul online au aparut imagine din timpul vizitei acestuia la o.

Irina Tanase, alaturi de Liviu Dragnea in Elvetia. Ce poze a publicat tanara pe Instagram (FOTO)

Irina Tanase, iubita liderului PSD Liviu Dragnea, l-a insotit pe acesta intr-o vizita oficiala lafabrica de ceasuri Ulysee Nardin din Elvetia. Din delegatia oficiala fac parte Liviu Dragnea, Gabriel.

Dragnea a fost insotit in vizita oficiala in Elvetia de iubita sa, care a postat fotografii pe Instagram

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a fost insotit in vizita oficiala in Elvetia de iubita sa, Irina Tanase, care a postat fotografii pe Instagram de la fabrica de ceasuri Ulysee Nardin, transmite.

Liviu Dragnea, despre o posibila suspendare a presedintelui Iohannis: Nu vom fi de acord ca cineva sa se plaseze deasupra Constitutiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu s-a discutat despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in sedinta conducerii PSD, dar social-democratii nu vor fi de acord ca cineva sa se plaseze deasupra Constitutiei si a.

Liviu Dragnea, despre sentinta pe care o va afla vineri: Oricine are emotii

Emotii pentru Liviu Dragnea inainte de sentinta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC pe care inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea sa o pronunte vineri. Oricine are emotii, oricine ar.

Liviu Dragnea, despre sentinta pe care o va afla vineri: Oricine are emotii (VIDEO)

Emotii pentru Liviu Dragnea inainte de sentinta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC pe care inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea sa o pronunte vineri. Oricine are emotii, oricine ar.

Liviu Dragnea, ironic, ntrebat despre mandatul de 10 ani al lui Petre Lazaroiu la Curtea Constitutionala: Sa-l aresteze

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a caracterizat drept interventie politica semnalarea postata pe Facebook de judecatorul Bogdan Mateescu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, care a afirmat ca mandatul unui judecator la Curtea Constitutionala a depasit 10 ani, in conditiile in care in Constitutie scrie ca mandatele sunt de 9 ani.

Liviu Dragnea vorbeste deschis de suspendarea lui Iohannis: Nu vom lasa pe nimeni sa se plaseze deasupra legii si Constitutiei

Liviu Dragnea a vorbit pentru prima data dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi despre suspendarea din functie a lui Klaus Iohannis in cazul in care acesta nu va respecta decizia Curtii.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )