Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liviu Dragnea, speriat de ceasurile din Elvetia: Stiti ce preturi sunt? (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, speriat de ceasurile din Elvetia: Stiti ce preturi sunt? (VIDEO)

Preturile ceasurilor de lux din Elvetia l-au speriat pe Liviu Dragnea. intrebat de jurnalisti daca si-a achizitionat vreun ceas dupa ce in mediul online au aparut imagine din timpul vizitei acestuia la o. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Irina a fost cu mine in Elvetia in calitate de ... Oricum, nu ne-am luat niciun ceas. Stiti ce preturi sunt? (VIDEO)

Preturile ceasurilor de lux din Elvetia l-au speriat pe Liviu Dragnea. intrebat de jurnalisti daca si-a achizitionat vreun ceas dupa ce in mediul online au aparut imagine din timpul vizitei acestuia la o.

Liviu Dragnea, despre vizita n Elvetia cu iubita sa: Nicio institutie publica nu a acoperit cheltuielile pentru ea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus ca nicio institutie publica de aici sau din Elvetia nu a acoperit cheltuielile pentru ca iubita sa, Irina Tanase, sa poata merge cu el. Precizarile vin dupa ce Irina Tanase a postat fotografii cu Dragnea la o fabrica de ceasuri din Elvetia.

Dragnea a mers n vizita din Elvetia cu iubita sa. Fotografiile postate pe Instagram de Irina Tanase

Irina Tanase, iubita liderului PSD, a postat pe contul ei de pe Instagram poze in care apare impreuna cu Liviu Dragnea in timpul vizitei la fabrica de ceasuri Ulysee Nardin din Elevetia, scrie g4media. ro.

Irina Tanase, alaturi de Liviu Dragnea in Elvetia. Ce poze a publicat tanara pe Instagram (FOTO)

Irina Tanase, iubita liderului PSD Liviu Dragnea, l-a insotit pe acesta intr-o vizita oficiala lafabrica de ceasuri Ulysee Nardin din Elvetia. Din delegatia oficiala fac parte Liviu Dragnea, Gabriel.

Pozele cu Liviu Dragnea care l-au facut material de meme

Liviu Dragnea a fost intr-o deplasare in Elvetia, impreuna cu iubita lui, in perioada in care trebuia sa-si afle sentinta intr-un dosar. De-acolo s-a intors, foarte probabil, cu niste cunostinte despre ceasuri si imaginile de mai jos. Au fost incarcate de iubita lui pe Instagram. Au ajuns insa pe internet si mai departe material de [].

Liviu Dragnea, despre o posibila suspendare a presedintelui Iohannis: Nu vom fi de acord ca cineva sa se plaseze deasupra Constitutiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu s-a discutat despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in sedinta conducerii PSD, dar social-democratii nu vor fi de acord ca cineva sa se plaseze deasupra Constitutiei si a.

Liviu Dragnea, despre sentinta pe care o va afla vineri: Oricine are emotii

Emotii pentru Liviu Dragnea inainte de sentinta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC pe care inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea sa o pronunte vineri. Oricine are emotii, oricine ar.

Liviu Dragnea, despre sentinta pe care o va afla vineri: Oricine are emotii (VIDEO)

Emotii pentru Liviu Dragnea inainte de sentinta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC pe care inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea sa o pronunte vineri. Oricine are emotii, oricine ar.

Liviu Dragnea, ironic, ntrebat despre mandatul de 10 ani al lui Petre Lazaroiu la Curtea Constitutionala: Sa-l aresteze

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a caracterizat drept interventie politica semnalarea postata pe Facebook de judecatorul Bogdan Mateescu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, care a afirmat ca mandatul unui judecator la Curtea Constitutionala a depasit 10 ani, in conditiile in care in Constitutie scrie ca mandatele sunt de 9 ani.

Liviu Dragnea vorbeste deschis de suspendarea lui Iohannis: Nu vom lasa pe nimeni sa se plaseze deasupra legii si Constitutiei

Liviu Dragnea a vorbit pentru prima data dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi despre suspendarea din functie a lui Klaus Iohannis in cazul in care acesta nu va respecta decizia Curtii.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )