Libnet.ro
UNICEF

15:30

Liviu Dragnea: Legea salarizarii va fi depus la guvern pana la 1 octombrie

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Legea salarizarii va fi depus la guvern pana la 1 octombrie

Proiectul legii salarizarii bugetarilor va fi depus la guvern pana la 1 octombrie si in maxim doua saptamani va putea ajunge in Parlament, a anuntat luni seful PSD, Liviu Dragnea, la finalul reuniunii conducerii PSD. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: Proiectul salarizarii ajunge in Parlament pana pe 15 octombrie (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca de la 1 septembrie niciciun serviciu medical nu va mai fi decontat, fara card de sanatatea, cu exceptia celor care nu au intrat in posesia.

Proiectul legii salarizarii va fi depus la Guvern pana la 1 octombrie

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca proiectul legii salarizarii bugetarilor va fi depus la Guvern pana la 1 octombrie, urmand ca pana pe 15 octombrie acesta sa ajunga in Parlament pentru dezbatere si aprobare, transmit surse din presa.

Legea salarizarii bugetarilor va fi terminata la 1 octombrie

Legea salarizarii bugetarilor va fi finalizata pana la 1 octombrie, urmand ca apoi sa fie aprobata de Guvern si trimisa Parlamentului pana pe 15 octombrie, a anuntat, luni, presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD.

Legea salarizarii bugetarilor, gata la 1 octombrie

Legea salarizarii bugetarilor va fi finalizata pana la 1 octombrie, urmand ca apoi sa fie aprobata de Guvern si trimisa Parlamentului pana pe 15 octombrie, a anuntat, luni, presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD.

Cand va fi finalizata legea salarizarii bugetarilor

Legea salarizarii bugetarilor va fi finalizata pana la 1 octombrie, urmand ca apoi sa fie aprobata de Guvern si trimisa Parlamentului pana pe 15 octombrie, au precizat luni surse din PSD citate de Mediafax.

Victor Ponta, declaratii importante despre legea salarizarii bugetare si bugetul 2016

Pachetul de legi privind achizitiile publice, Legea salarizarii bugetare si Legea bugetului pentru 2016 sunt prioritatile Guvernului pentru care premierul Victor Ponta, a cerut, luni, sprijin parlamentarilor.

Liviu Dragnea vrea comasarea alegerilor: Mandatele primarilor si parlamentarilor sa fie de cinci ani

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, ca va propune un nou proiect de comasare a alegerilor, in care mandatele tuturor alesilor vor fi de cinci ani. Dragnea sustine ca altfel Rom.

Liviu Dragnea: PSD trebuie sa se gandeasca la o candidatura credibila pentru Primaria Capitalei. Scena politica se reseteaza total in urma acestui necaz al lui Sorin Oprescu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca PSD trebuie sa vina cu un candidat credibil pentru alegerile la Primaria Capitalei. Dragnea este de parere ca acuzatiile care.

Liviu Dragnea: Nu ii spun eu lui Sorin Oprescu daca sa isi dea demisia sau nu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu poate sa ii spuna primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, daca sa isi dea demisia sau nu. Mai mult de atat, Dragnea a mai precizat.

Liviu Dragnea cere o analiza asupra capacitatii Romaniei de a primi migranti: Acceptarea de cote impuse poate crea o problema pentru toti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut luni o analiza foarte serioasa asupra capacitatii Romaniei de a primi sau nu migranti, cu ajutorul careia ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, si presedintele Klaus Iohannis, sa aiba un mandat si o putere de negociere in discutiile cu omologii europeni.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )