Libnet.ro
UNICEF

19:30

Liviu Dragnea: Nu ii spun eu lui Sorin Oprescu daca sa isi dea demisia sau nu

B1 B1,
Liviu Dragnea: Nu ii spun eu lui Sorin Oprescu daca sa isi dea demisia sau nu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu poate sa ii spuna primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, daca sa isi dea demisia sau nu. Mai mult de atat, Dragnea a mai precizat. continuă pe B1

Ce il sfatuieste Gigi Becali pe Sorin Oprescu

Patronul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, l-a sfatuit, duminica, intr-o interventie telefonica la Romania TV, pe primarul Sorin Oprescu sa isi recunoasca vina.

Ce spune liviu Dragnea despre retinerea lui Sorin Oprescu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca regreta ca edilul Capitalei Sorin Oprescu, a fost retinut pentru luare de mita. a reactionat dupa retinerea lui Sorin Oprescu.

Liviu Dragnea: imi pare foarte rau pentru Sorin Oprescu. Sper sa fie nevinovat (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, ca ii pare rau pentru situatia in care se afla Sorin Oprescu si ca spera ca acesta sa fie nevinovat. Regret foarte mult si imi pare.

Liviu Dragnea: PSD trebuie sa se gandeasca la o candidatura credibila pentru Primaria Capitalei. Scena politica se reseteaza total in urma acestui necaz al lui Sorin Oprescu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca PSD trebuie sa vina cu un candidat credibil pentru alegerile la Primaria Capitalei. Dragnea este de parere ca acuzatiile care.

Liviu Dragnea: Competitia politica pentru Primaria Capitalei se reseteaza total, PSD trebuie sa se gandeasca la o candidatura serioasa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca, in urma celor intamplate lui Sorin Oprescu, competitia politica pentru Primaria Capitalei se reseteaza total.

Liviu Dragnea: PSD trebuie sa se gandeasca la o candidatura serioasa pentru Capitala

Primarul Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita. Primarul Bucurestiului a fost ridicat de procurorii anticoruptie dupa ce unul din subordonatii sai din Primaria Capitalei si unul dintre oamenii.

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Edilul este acuzat ca primea 10% din valoarea unor contracte incheiate de firme cu Primaria Capitalei/ Oprescu ar fi fost filmat luand o mita de 25.000 de euro, din care o parte ar fi ajuns la o fosta jurnalista - surse/ Un

DNA l-a retinut sambata noapte pe Sorin Oprescu, acuzat ca ar fi aderat la un grup infractional din Primaria Capitalei ce primea bani din contractele acordate de institutie. Procurorii spun ca edilul lua 10% din sumele din contracte si ca sambata a incasat 25. 000 de euro, parte a unei astfel de mite. La primar acasa, la mai multe persoane si firme si in trei institutii publice se fac perchezitii, iar la sediul Directiei sunt adusi angajati PMB pentru audieri. Un denuntator sustine ca, in ultimii trei ani, i-a dat primarului Oprescu mita in repetate randuri, insumand un milion de euro, potrivit Digi24. In paralel, avocatul lui Sorin Oprescu afirma ca Totul se bazeaza doar pe aprecieri si supozitii pe care DNA le-a luat ca mijloc de proba. Sefii Centrului Cultural Palatele Brancovenesti, directorul Directiei economice din Primaria Capitalei, Mircea Constantinescu, precum si fostul sofer al lui Sorin Oprescu au fost retinuti duminica de DNA.

Surse: ANI verifica averea lui Sorin Oprescu

Inspectorii de integritate s-au sesizat dupa arestarea preventiva a lui Sorin Oprescu si au inceput sa verifice averea acestuia si averea celorlalti trei directori din cadrul Primariei Capitalei retinuti in acest dosar, spun surse citate de Digi24 .

EXCLUSIV. Sorin Oprescu isi negocia spagile prin cumnatul lui Nutu Camataru

Cristian Stanca, omul de legatura si de incredere al primarului Sorin Oprescu, sofer si director in primaria Bucuresti, este ruda apropiata cu Nutu Camataru, el fiind cel care a intermediat spaga pentru edil.

Cum a ajuns DNA sa-l prinda cu banii marcati pe Sorin Oprescu sambata noaptea: primarul i-a cerut mituitorului sa-i dea banii, chiar daca acesta ceruse o amanare pentru ca ii murise bunicul

Procurorii DNA l-au prins sambata noaptea pe Sorin Oprescu cu bani marcati, despre care sustin ca provin dintr-o mita. Toata lumea s-a intrebat de ce sambata noaptea. Explicatia apare in referatul DNA pentru arestarea preventiva: Sorin Oprescu i-a cerut sambata dimineata presupusului mituitor sa-i aduca mita in aceeasi zi, la el acasa, desi omul sau de incredere ii spusese ca tocmai i-a murit bunicul.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )