Libnet.ro
UNICEF

22:31

Liviu Dragnea: PSD trebuie sa se gandeasca la o candidatura credibila pentru Primaria Capitalei. Scena politica se reseteaza total in urma acestui necaz al lui Sorin Oprescu (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: PSD trebuie sa se gandeasca la o candidatura credibila pentru Primaria Capitalei. Scena politica se reseteaza total in urma acestui necaz al lui Sorin Oprescu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca PSD trebuie sa vina cu un candidat credibil pentru alegerile la Primaria Capitalei. Dragnea este de parere ca acuzatiile care. continuă pe B1

Liviu Dragnea: PSD trebuie sa se gandeasca la o candidatura serioasa pentru Capitala

Primarul Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita. Primarul Bucurestiului a fost ridicat de procurorii anticoruptie dupa ce unul din subordonatii sai din Primaria Capitalei si unul dintre oamenii.

Liviu Dragnea: Competitia politica pentru Primaria Capitalei se reseteaza total, PSD trebuie sa se gandeasca la o candidatura serioasa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca, in urma celor intamplate lui Sorin Oprescu, competitia politica pentru Primaria Capitalei se reseteaza total.

Liviu Dragnea: Cer tuturor institutiilor statului o analiza serioasa asupra capacitatii de a primi sau nu imigranti. Noi trebuie sa militam ca tara pentru adoptarea unor cote voluntare (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a cerut instiutiilor statului o analiza asupra capacitatii Romaniei de a primi imigranti si de a le oferi condtii decente, insistand asupra unor cote voluntare, nu.

Liviu Dragnea: Legea salarizarii va fi depus la guvern pana la 1 octombrie

Proiectul legii salarizarii bugetarilor va fi depus la guvern pana la 1 octombrie si in maxim doua saptamani va putea ajunge in Parlament, a anuntat luni seful PSD, Liviu Dragnea, la finalul reuniunii conducerii PSD.

Liviu Dragnea cere o analiza asupra capacitatii Romaniei de a primi migranti: Acceptarea de cote impuse poate crea o problema pentru toti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut luni o analiza foarte serioasa asupra capacitatii Romaniei de a primi sau nu migranti, cu ajutorul careia ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, si presedintele Klaus Iohannis, sa aiba un mandat si o putere de negociere in discutiile cu omologii europeni.

Liviu Dragnea: imi pare foarte rau pentru Sorin Oprescu. Sper sa fie nevinovat (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, ca ii pare rau pentru situatia in care se afla Sorin Oprescu si ca spera ca acesta sa fie nevinovat. Regret foarte mult si imi pare.

Liviu Dragnea vrea comasarea alegerilor, cu mandate de cinci ani pentru primari si parlamentari

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Antena 3, ca va propune un nou proiect de comasare a alegerilor, in care mandatele tuturor alesilor vor fi de cinci ani, afirmand ca altfel Romania nu poate avea proiecte durabile, si spera si in sprijinul lui Klaus Iohannis.

Ce spune liviu Dragnea despre retinerea lui Sorin Oprescu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca regreta ca edilul Capitalei Sorin Oprescu, a fost retinut pentru luare de mita. a reactionat dupa retinerea lui Sorin Oprescu.

Liviu Dragnea, in vizita la imigrantii din gara de la Budapesta: Am vrut sa ii vad cu ochii mei. Mi s-a parut ciudat ca sunt foarte bine organizati. Statul roman zice cu senitatate ca ii primim si noi, nu stim daca suntem pregatiti sau nu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, aflat la Budapesta pentru meciul Nationalei Romaniei, a fost in gara Keleti din Budapesta, pentru ca a dorit sa vada care este situatia imigrantilor stationati.

Liviu Dragnea: Nu ii spun eu lui Sorin Oprescu daca sa isi dea demisia sau nu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu poate sa ii spuna primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, daca sa isi dea demisia sau nu. Mai mult de atat, Dragnea a mai precizat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )