Libnet.ro
UNICEF

23:15

Liviu Dragnea: 9 mai are o insemnatate cu totul aparte pentru romani. Va urez tuturor La multi ani! Ne vedem la Iasi!

B1 B1,
Liviu Dragnea: 9 mai are o insemnatate cu totul aparte pentru romani. Va urez tuturor La multi ani! Ne vedem la Iasi!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a publicat, joi, pe Facebook, un mesaj in care vorbeste despre semnificatie zilei de 9 mai pentru Romania. Social-democratul a amintit ca la data de 9 mai Romania si-a proclamat. continuă pe B1

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea in urma cu putin timp

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a marcat Ziua Independentei de stat a Romaniei, dar si Ziua Victoriei Aliantilor in fata Germaniei naziste. 9 mai are o insemnatate cu totul aparte pentru romani, care.

Mesajul lui Liviu Dragnea de Ziua Europei

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea,a postat un mesaj pe pagina sa de facebook,cu prilejul Zilei Europei: 9 mai are o insemnatate cu totul aparte pentru romani, care sarbatoresc.

Basescu: Dragnea nu mai are putere sa schimbe un premier

Traian Basescu a declarat luni ca Liviu Dragnea nu mai are putere sa schimbe un premier si ca nu este exclus ca Viorica Dancila sa fie urmatorul lider al PSD si candidatul acestui partid la alegerile prezidentiale si daca PSD obtine sub 35% la europarlamentare il executa partidul pe Dragnea, potrivit Mediafax.

VIDEO Cum a fost primit Liviu Dragnea la protestul de la Iasi

PSD organizeaza, joi, un miting electoral la Iasi la care sunt asteptati, potrivit organizatorilor, 40. 000 de persoane. La eveniment va participa si liderul PSD, Liviu Dragnea. Un miting de amploare al PSD are loc, joi, la Iasi, in prezenta liderului partidului, Liviu Dragnea. Evenimentul are loc in Piata Unirii, acolo unde, din cauza numarului mare [] .

Liviu Dragnea, mesaj pentru protestatarii anti-PSD: Niste derbedei platiti

Liviu Dragnea a trimis noi sageti in directia presedintelui Klaus Iohannis, in cadrul mitingului PSD de la Iasi. Presedintele PSD a fost huiduit de cativa protestatari infiltrati printre sustinatorii partidului si nu a ratat ocazia sa ii numeasca derbedei platiti. Romania are astazi nevoie mai mult ca oricand de ceea ce a pierdut in timpul [] .

Liviu Dragnea, apel la romani: Va chem pe 26 mai la vot sa aparam pensiile si salariile marite

Liviu Dragnea a sustinut un discurs amplu si dur la mitingul de mare amploare de la Iasi. Presedintele PSD sustine ca Iohannis si Basescu au manat acest popor spre ura. Romania are nevoie azi de tot ceea.

The Guardian, despre Liviu Dragnea: Ideologia sa este el insusi. Cel mai puternic politician din Romania, unul din marii absenti de la Summitul de la Sibiu

Jurnalistii de la The Guardian publica un articol despre liderul PSD, Liviu Dragnea, in contextul Summitului informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana, care are loc, joi, la.

LIVIU DRAGNEA: Basescu si Iohannis au manat acest popor la ura si dezbinare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, la mitingul organizat in Iasi, ca Traian Basescu si Klaus Iohannis au manat poporul la ura si dezbinare si i-au asmutit pe oameni unii impotriva altora, iar in prezent tara noastra are nevoie de patriotism si patrioti.

Cum s-a vazut in presa straina despre summit-ul de la Sibiu: Conflictele politice din Romania in prim plan la summit-ul UE/ Liviu Dragnea- liderul de facto al tarii, considerat cel mai puternic politician al Romaniei

Problemele politice ale Romaniei au fost reluate joi, dupa ce presedintele i-a criticat pe unii dintre politicienii tarii pentru atacarea institutiilor europene si subminarea pozitiei in Uniunea Europeana. Principalul subiect care a creat cele mai mari controverse a fost o lege propusa recent de Partidul Social Democrat, PSD, care ar acorda amnistie politicienilor acuzati de coruptie, printre care seful PSD, Liviu Dragnea, considerat liderul de facto al tarii si adevarata putere din spatele primului ministru. Chestiunile politice ale Romaniei, statul care detine in prezent presedintia rotativa a UE, au reprezentat un conflict continuu intre presedinte si premier inca din 2017, iar seful partidului de guvernamant, considerat cel mai puternic politician al Romaniei, este condamnat pentru frauda electorala.

Liviu Dragnea, mesaj dur la Iasi: Iohannis si Basescu au manat acest popor spre ura

Liviu Dragnea a sustinut un discurs amplu si dur la mitingul de mare amploare de la Iasi. Presedintele PSD sustine ca Iohannis si Basescu au manat acest popor spre ura. Romania are nevoie azi de tot ceea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )