Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liviu Dragnea mentine termenul de doua saptamani pentru ministrul Justitiei

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea mentine termenul de doua saptamani pentru ministrul Justitiei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca mentine termenul de doua saptamani pentru Tudorel Toader. Cu domnul Calin Popescu Taricenau am discutat vineri si sambata. Nu sunt probleme in coali. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Noi am vrut in Uniunea Europeana pentru o viata mai buna, nu pentru a ne intoarce la frica si teroare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Slobozia, ca romanii au vrut in Uniunea Europeana pentru o viata mai buna si pentru libertate, nu pentru a se intoarce la frica si teroare.

PSD va definitiva, in cel mult doua saptamani, lista pentru alegerile europarlamentare

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat, astazi, ca, in cel mult doua saptamani, va fi definitivata lista partidului pentru alegerile europarlamentare, iar candidatii trebuie sa indeplineasca anumite criterii. Cel mai important criteriu enuntat de Dragnea a fost patriotismul.

Saptamana decisiva pentru ministrul Justitiei. Dragnea si Tariceanu se intalnesc intr-o sedinta pentru a decide soarta lui Tudorel Toader

Saptamana aceasta ar putea fi una decisiva pentru Tudorel Toader. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu se vor intalni intr-o sedinta a Coalitiei in care vor decide soarta ministrului.

FOTO Liviu Dragnea, singurul barbat de la petrecerea femeilor din PSD de 8 martie

Femeile din PSD au organizat vineri o petrecere in spiritul zilei de 8 martie, la care a participat si liderul partidului, Liviu Dragnea, insotit de iubita sa, Irina Tanase, potrivit unor fotografii postate pe Facebook de ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb.

FOTOGALERIE Femeile din PSD, petrecere de 8 martie alaturi de Liviu Dragnea si Irina Tanase

Femeile din PSD au organizat, vineri, o petrecere la care a participat si liderul partidului, Liviu Dragnea, care a venit insotit de iubita lui, Irina Tanase, potrivit unor fotografii postate de ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb, pe o retea de socializare, potrivit Mediafax.

LIVIU DRAGNEA: Este doar dorinta lui Iohannis de a intarzia aprobarea bugetului

Bugetul a fost construit foarte bine si foarte riguros, vointa sefului statului fiind de a intarzia cat mai mult aprobarea bugetului de stat pentru a face cat mai mult rau Romaniei, a afirmat astazi presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Cooperativa PSD: Aprozare si magazine Alimentara in toata tara. Cum face Liviu Dragnea teoria napolitanei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ideea ministrului Agriculturii ca fostele aprozare si fostele magazine Alimentara din perioada comunista sa fie redeschise. Presedintele PSD crede ca ar trebui construita o retea nationala ca alternativa la actualele hipermarketuri si supermarketuri. Pana la infiintarea unei retele nationale de magazine cu legume, fructe si alte alimente, Liviu Dragnea se [] .

Liviu Dragnea l-a numit pe Klaus Iohannis lenesul de la Cotroceni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa refuzului presedintelui de a aproba bugetul, spunand, la Calarasi, ca banii pentru investitii in sanatate vor putea fi folositi abia dupa ce lenesul de la Cotroceni va semna bugetul de stat pe acest an.

Liviu Dragnea vrea sa refaca reteaua de aprozare: Am intrat in UE dar nu suntem obligati sa mancam absolut toate e-urile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica la Calarasi ca ar trebui refacuta reteaua de aprozare, astfel incat romanii nu sa nu mai fie obligati sa manance toate E-urile. Totodata, el a pledat pentru ca Romania sa nu mai exporte materie prima, cum ar fi graul, ca sa importe napolitane, scrie Mediafax.

Liviu Dragnea, asteptat cu proteste si in vizita din Calarasi: Liderul PSD continua turneul prin tara (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost asteptat la Calarasi in acelasi mod in care a fost primit si la Slobozia cu o zi inainte. Cateva zeci de persoane au venit pentru a il huidui si a ii reprosa modul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )