Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, mesaj catre presedintele Frantei: in Romania cam noi am castigat alegerile. Nu ne lasam foarte mult influentati

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, mesaj catre presedintele Frantei: in Romania cam noi am castigat alegerile. Nu ne lasam foarte mult influentati

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni, declaratiile presedintelui francez Emmanuel Macron despre faptul ca sunt unii in Romania care se opun independentei justitiei, spunand ca de la cei care vor s?. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, mesaj ferm dupa ce SUA a bombardat Siria

Folosirea armelor chimice este inacceptabila in orice circumstante si constituie o incalcare flagranta a regimului international de neproliferare, a normelor fundamentale de drept international, a afirmat.

Dragnea, ironic cu presedintele Frantei: Nu am fir direct cu Macron si nici nu am participat la intalnirea secreta dintre ministrul de Externe francez si sefa DNA

Liderul PSD Liviu Dragnea a comentat, luni, declaratiile presedintelui francez Emmanuel Macron, care l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru sustinerea statului de drept si pentru lupta pe care o duce impotriva persoanelor care se opun independentei justitiei in Romania. Dragnea a declarat ca puterea de la Bucuresti nu se lasa influentata de cei care dau lectii de suveranitate, dar a precizat ca toate declaratiile se contabilizeaza.

Liviu Dragnea: Premierul nu are nevoie de sfaturile lui Calin Popescu Tariceanu (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni ca partidul il va sprijini pe ministrul Justitiei Tudorel Toader daca acesta va face vreun demers dupa ce presedintele Klaus Iohannis va anunta daca o revoca sau.

Liviu Dragnea: Facem miting pentru familia traditionala

PSD va organiza un miting pentru sustinerea familiei, a anuntat luni presedintele Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv. Liviu Dragnea a spus ca aceasta este cea mai importanta decizie pe care partidul.

Reactia lui Burleanu dupa ce Liviu Dragnea si-a aratat sprijinul fata de Ionut Lupescu: Nu am emotii, voi cstiga alegerile. Ma asteptam sa apeleze la sprijin politic

Razvan Burleanu, actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a reactionat dupa ce Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat ca il va sustine pe Ionut Lupescu daca va castiga alegerile de miercuri 18 aprilie). Burleanu a afirmat ca se astepta ca Lupescu sa apeleze la sprijin politic, dar e sigur de victoria sa: Nu am emotii, voi castiga alegerile. Ma asteptam ca Ionut Lupescu sa apeleze la sprijin politic, pentru ca acest comportament il recomanda.

Viorica Dancila, intalnire de ultim moment cu Liviu Dragnea inaintea sedintei CEx

Premierul Viorica Vasilica Dancila s-a intalnit, luni dimineata, cu presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Parlament. intrevederea are loc inaintea sedintei.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Gica Hagi, dupa ce a fost criticat dur

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a raspuns lui Gheorghe Hagi, dupa ce a fost criticat in termeni duri de fostul mare jucator. Eu tin la Gica Hagi si o sa tin la el toata.

Liviu Dragnea despre Ionut Lupescu: Daca va fi ales presedinte al FRF, atunci va avea toata sustinerea mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, ca singurul candidat la presedintia FRF cu care a discutat a fost Ionut Lupescu, la solicitarea acestuia, si l-a asigurat pe fostul international de toata sustinerea sa daca va castiga alegerile.

Liviu Dragnea, despre Ionut Lupescu: Daca va fi ales presedinte al FRF, va avea toata sustinerea mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, ca singurul candidat la presedintia FRF cu care a discutat a fost Ionut Lupescu, la solicitarea acestuia, si l-a asigurat pe fostul international de toata sustinerea sa daca va castiga alegerile.

Liviu Dragnea: Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat sambata ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )