Libnet.ro
UNICEF

20:30

Liviu Dragnea, noi detalii despre legea dublului standard: Va fi valabila pentru oricine, nu doar pentru produsele straine

B1 B1,
Liviu Dragnea, noi detalii despre legea dublului standard: Va fi valabila pentru oricine, nu doar pentru produsele straine

Legea dublului standard nu va prevede masuri doar impotriva strainilor care aduc produse de o calitate indoielnica, ci si fermierilor care folosesc substante pentru grabirea coacerii legumelor. Legea. continuă pe B1

Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Legea dublului standard ar putea fi mai dura decat am gandit-o eu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta ca nu doar produsele straine vor fi verificate pentru a le fi atestata calitatea si subliniaza ca legea dublului standard ar putea fi chiar mai dura dupa dezbaterile.

Dragnea: Legea dublului standard se va aplica inclusiv fermierilor romani. Nu putem permite ca unii sa dea la coada la rosii

Legea dublului standard se va aplica inclusiv fermierilor romani, care folosesc substante pentru grabirea coacerii legumelor, a declarat duminica presedintele PSD Liviu Dragnea, la TVR 1, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea, noi modificari ale legislatiei pentru a incuraja forta de munca

Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, sambata, ca in perioada urmatoare vor fi aduse modificari in privinta legislatiei pentru zilieri, pentru a incuraja forta de munca. Sambata aceasta am.

Liviu Dragnea, noi masuri pentru fermieri: Vom aloca mai multi bani pentru agricultura

Liviu Dragnea promite alocarea de finatari substantiale pentru fermierii din Romania. Liderul PSD sustine ca prin alocari de bani, Romania poate deveni fruntasa la productia agricola din Europa, aspect la.

Noi detalii despre extradarea lui Radu Mazare: Politistii romani au ajuns in Madagascar

Liviu Dragnea, solutie la problema dublului standard: Vom modifica OUG 114

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a declarat, vineri la Topoloveni, Arges ca incepand de saptamana viitoare se va modifica si OUG 114, in ceea ce priveste dublul.

Liviu Dragnea, proiect de lege pentru interzicerea exportului de busteni: Vrem ca plusvaloarea sa ramana in Romania

Liviuu Dragnea a facut noi declaratii despre proiectele de viitor ale Guvernului. Liderul PSD sustine ca orice palma de pamant din Romania va trebui sa fie cultivata Speram ca in Romania sa nu mai.

Liviu Dragnea, reactie dupa avertismentul lui Isarescu: S-a dovedit ca ceea ce am prognozat noi in programul de guvernare s-a confirmat in realitate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca actuala guvernare a marit veniturile romanilor pentru ca preturile cresteau oricumsi a adaugat ca nu comenteaza prognoza BNR de.

Liviu Dragnea, despre decizia presedintelui Iohannis de a respinge propunerile de ministri: Argumente proaste, bataie de joc

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat, joi, ca argumentele presedintelui Iohannis referitoare la respingerea celor trei propuneri de ministri sunt o bataie de joc, potrivit Agerpres. Presedintele Camerei.

Liviu Dragnea, despre remaniere: Pentru mine subiectul este inchis. Discutam dupa alegeri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, in judetul Dolj, ca pentru el subiectul unei remanieri guvernamentale este inchis pana dupa alegerile europarlamentare din 26 mai. intrebat daca va accepta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )