Libnet.ro
UNICEF

11:00

Liviu Dragnea, noi PROMISIUNI NERUSINATE pentru pensionari: O sa ajungem in 2021 cu unele PENSII TRIPLE, oricum toate pensiile vor fi DUBLATE!!

B1 B1,
Liviu Dragnea, noi PROMISIUNI NERUSINATE pentru pensionari: O sa ajungem in 2021 cu unele PENSII TRIPLE, oricum toate pensiile vor fi DUBLATE!!

Liviu Dragnea le face noi promisiuni pensionarilor romani. Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor sustine ca prin noua lege a pensiilor, care urmeaza sa fie adoptata, toate pensiile vor fi dublate pana. continuă pe B1

LIVIU DRAGNEA, noi probleme in JUSTITIE! Decizia instantei privind DOSARUL TEL DRUM

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit, joi, ca se va pronunta pe 1 octombrie cu privire la cererea DNA de redeschidere a urmaririi penale intr-un dosar care il vizeaza pe Liviu Dragnea. DNA a depus.

Liviu Dragnea, cerere de ULTIMA ORA pentru Tudorel Toader: Cum vrea liderul PSD sa modifice completele de la ICCJ pentru a scapa de PUSCARIE (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca a vorbit cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si l-a rugat sa faca demersuri in legatura cu desemnarea completelor de 5 judecatori de la inalta Curte de.

Noi informatii despre incidentul in care au fost implicati fiul si nora lui Liviu Dragnea

Informatii in exclusivitate despre incidentul in care a fost implicat fiul lui Liviu Dragnea. potrivit unor surse din ancheta, valentin Dragnea si sotia acestuia, Gina Dragnea, ar fi fost atacati verbal pe strada de fi.

Liviu Dragnea s-a razgndit: Nu mai vrea vot final pe Legea Offshore n aceasta saptamna/ Dezbaterile n Camera Deputatilor au fost amnate

Dezbaterile din Camera Deputatilor pe Legea offshore, lege aprobata rapid in cursul zilei de luni in Senat, au fost amanate pentru saptamana viitoare, a anuntat Presedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu. Acesta a precizat ca decizia amanarii a fost luata in urma unei discutii cu Liviu Dragnea, seful Camerei Deputatilor. Practic, Liviu Dragnea s-a razgandit in privinta adoptarii urgente a Legii. La sfarsitul saptamanii trecute, Dragnea spunea ca legea va ajunge marti in comisiile din Camera Deputatilor, iar miercuri va fi votul final.

Cumatrul lui Liviu Dragnea si Cristian Poteras, trimisi in judecata pentru coruptie

Nasul fiului lui Liviu Dragnea, Paul Sorin Stanescu, si fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteras, au fost trimisi in judecata de DNA, pentru abuz in serviciu si spalare de bani. Prejudiciul depaseste 26 milioane de euro.

PNL, mutare-soc pentru a-l da jos pe Liviu Dragnea

Opozitia vrea sa modifice regulamentul Camerei Deputatilor pentru a-l da jos pe Liviu Dragnea de la conducerea acesteia.

Liviu Dragnea s-a razgandit: Nu mai vrea vot final pe Legea Offshore in aceasta saptamana

Liviu Dragnea pune frana pentru o saptamana Legii Offshore pentru care tot el s-a batut cu pumnii in piept. Dupa ce legea a trecut luni pe repede inainte in Senat, unde PSD si ALDE au adus modificari in.

Stefan Caramitru confirma incidentul verbal cu fiul lui Liviu Dragnea: Mi-a fost greu sa nu reactionez

Stefan Caramitru a confirmat faptul ca a existat un incident verbal intre el si fiul lui Liviu Dragnea. intr-un punct de vedere pentru Stiripesurse. ro, fiul lui Ion Caramitru a precizat ca totul ar fi pornit de la.

Liviu Dragnea, despre faptul ca Niculae Badalau a primit o functie in grupul de lucru care va monitoriza activitatea liderilor PSD: Am discutat cu el si... (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat ca in sedinta de luni a Biroului Permanent National al PSD s-a luat decizia constituirii unui grup de lucru pentru gestionarea resursei umane din PSD si pentru verificarea indeplinirii.

PNL, proiect de lege pentru schimbarea lui Liviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor

Deputatul PNL Gigel Stirbu a anuntat, luni, ca va propune, in sedinta Biroului Executiv al PNL, initierea unui proiect pentru schimbarea presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )