Libnet.ro
UNICEF

23:45

Liviu Dragnea, ntr-un interviu pentru AP: Lupta anticoruptie a mers prea departe n Romnia, s-a trecut de la perioada n care niciun politician de la putere nu era cercetat la situatia n care toti politicienii sunt acuzati, urmariti, cercetati

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, ntr-un interviu pentru AP: Lupta anticoruptie a mers prea departe n Romnia, s-a trecut de la perioada n care niciun politician de la putere nu era cercetat la situatia n care toti politicienii sunt acuzati, urmariti, cercetati

Presedintele PSD sustine, intr-un interviu acordat joi Associated Press, ca lupta anticoruptie a mers prea departe. A fost o perioada de multi ani, cand de obicei cine era la putere nu era investigat. S-a trecut in cealalta extrema, ca cei care sunt in clasa politica sa fie toti acuzati, urmariti, cercetati si trimisi in judecata, a declarat Dragnea. continuă pe Hotnews

Dragnea, interviu pentru AP: DNA a mers prea departe

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat intr-un interviu publicat joi seara de catre agentia de presa Associated Press ca agentia anti-coruptie a Romaniei n. red. : DNA) a mers prea departe in privinta urmaririi unor oficiali guvernamentali acuzati de luare de mita, delapidare si alte delicte.

Liviu Dragnea, interviu in presa internationala. Liderul PSD este considerat cel mai puternic om politic din Romania

Presa internationala preia pe larg un interviu dat de Liviu Dragnea pentru The Associated Press. Liderul PSD, numit de jurnalistii de peste ocean cel mai puternic politician din Romania, sustine ca lupta.

Dragnea, interviu pentru presa americana: Din pacate in Romania s-a trecut de la o extrema la alta in justitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acordat un interviu pentru Associated Press in care a vorbit despre despre politica externa a Romaniei, despre retragerea SUA din acordul nuclear iranian, situatia din Orientul.

Liviu Dragnea a explicat intr-un document detaliile vizitei din Israel. Ce a discutat liderul PSD despre mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a explicat intr-un document depus la Biroul permanent al Camerei Deputatilor detaliile vizitei oficiale efectuate in Statul Israel in perioada 25-26 ap.

Liviu Dragnea poate stabili cum vor arata urmatorii 20 de ani. Guvernul a aprobat legea privind strategia Romania 2040, obligatorie pentru viitorele guverne

Guvernul a aprobat, joi, legea care ii va pemite lui Liviu Dragnea sa controleze realizarea strategiei Romania 2040. Strategia, ce va fi obligatorie de respectat pentru viitoarele guverne ce vor veni la putere, va.

Liviu Dragnea: Marirea pensiilor este o masura necesara pentru societatea romaneasca in ansamblul ei

Marirea pensiilor reprezinta o masura necesara nu doar pentru pensionari, ci pentru intreaga societate romaneasca, si aceasta va continua, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, joi, la reuniunea.

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Nu-mi voi da demisia sub nicio forma atat timp cat ma sustin Liviu Dragnea si coalitia PSD-ALDE (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca nu isi va prezenta demisia de la conducerea Guvernului. Aceasta a spus ca atata vreme cat beneficiaza de sprijinul lui Liviu Dragnea si al coalitiei de guvernare nu.

Liviu Dragnea, cu mana in buzunar in fata Patriarhului Daniel, la receptia de Ziua Europei (FOTO, VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si premierul Viorica Dancila, au fost prezenti miercuri la receptia de la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Europei. cei doi s-au aflat pentru prima data fata.

Barbatul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea dezvaluie ce a discutat in privat cu liderul PSD

Bogdan Lungu, barbatul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea si care a onorat pariul cu liderul PSD, a dezvaluit ce a discutat cu acesta, in privat. Am ramas si eu surprins ca Dragnea mai voia sa stam de .

Guvernul a adoptat proiectul privind Strategia de dezvoltare economica si sociala pe termen lung Romania 2040. Comisia va fi condusa de Liviu Dragnea

Guvernul a adoptat, astazi, proiectul de lege privind Strategia de Dezvoltare a Romaniei pana in anul 2040, care va cuprinde obiectivele propuse a fi realizate pe termen lung, liniile directoare cu privire la dezvoltarea economico-sociala si setul de politici publice strategice ce ar trebui implementate. Comisia Romania 2040 va fi condusa de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )