Libnet.ro
UNICEF

23:00

Liviu Dragnea poate stabili cum vor arata urmatorii 20 de ani. Guvernul a aprobat legea privind strategia Romania 2040, obligatorie pentru viitorele guverne

B1 B1,
Liviu Dragnea poate stabili cum vor arata urmatorii 20 de ani. Guvernul a aprobat legea privind strategia Romania 2040, obligatorie pentru viitorele guverne

Guvernul a aprobat, joi, legea care ii va pemite lui Liviu Dragnea sa controleze realizarea strategiei Romania 2040. Strategia, ce va fi obligatorie de respectat pentru viitoarele guverne ce vor veni la putere, va. continuă pe B1

Receptie de Ziua Europei la Cotroceni. Liviu Dragnea, premierul Dancila si ministrii vor fi prezenti. Tariceanu a anuntat ca nu va merge

Receptia de Ziua Europei oferita de Administratia Prezidentiala are loc miercuri, la Cotroceni, in contextul disputelor intre Guvern si presedintele Klaus Iohannis, care i-a cerut de doua ori premierului Viorica Dancila sa demisioneze, pentru a face loc unor oameni responsabili si competenti.

Liviu Dragnea, despre mitingul pentru sustinerea familiei: Deocamdata nu putem stabili datele

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, luni, despre marele miting al PSD, pentru sustinerea familiei traditionale. Trebuie sa asteptam sa promulge presedintele legea referendumului. Deocamdata.

Liviu Dragnea, replica pentru Iohannis: Ce face presedintele de o perioada de timp poate intalni elementele unui atac la siguranta nationala

Liviu Dragnea a venit cu replica luni seara dupa ce, intr-o declaratie de presa, presedintele Klaus Iohannis a cerut pentru a doua oara demisia premierului Dancila si a creat politica economica si fiscala a .

Liviu Dragnea: Viorica Dancila nu va demisiona. Nu putem sa schimbam premierul de cate ori este nemultumit presedintele

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca premierul Viorica Dancila nu va demisiona. Doamna prim-ministru Dancila nu poate demisiona pentru ca il deranjeaza pe presedintele Iohannis intr-un.

Noul pariu facut de Liviu Dragnea cu Bogdan Lungu. Ce trebuie sa faca taximetristul daca pierde din nou

Internautul care pierdut pariul cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni, la sediul central al PSD din Soseaua Kiseleff, cu o lada cu bere. Galateanul a incheiat un nou pariu cu Liviu Dragnea - actual.

Liviu Dragnea face gratar la PSD, ca asa a promis pe Facebook

Asa cum a promis acum cateva zile, Liviu Dragnea a incins gratarul in curtea sediului PSD din Bucuresti, unde lumea pare ca se distreaza. Acum cateva zile, Liviu Dragnea s-a gandit ca n-ar fi rau sa socializeze cu fanii care ii urmaresc profilul de Facebook. Multi politicieni au oameni care se ocupa de conturile de [].

Liviu Dragnea, interviu in presa internationala. Liderul PSD este considerat cel mai puternic om politic din Romania

Presa internationala preia pe larg un interviu dat de Liviu Dragnea pentru The Associated Press. Liderul PSD, numit de jurnalistii de peste ocean cel mai puternic politician din Romania, sustine ca lupta.

Guvernul a adoptat proiectul privind Strategia de dezvoltare economica si sociala pe termen lung Romania 2040. Comisia va fi condusa de Liviu Dragnea

Guvernul a adoptat, astazi, proiectul de lege privind Strategia de Dezvoltare a Romaniei pana in anul 2040, care va cuprinde obiectivele propuse a fi realizate pe termen lung, liniile directoare cu privire la dezvoltarea economico-sociala si setul de politici publice strategice ce ar trebui implementate. Comisia Romania 2040 va fi condusa de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Marirea pensiilor este o masura necesara pentru societatea romaneasca in ansamblul ei

Marirea pensiilor reprezinta o masura necesara nu doar pentru pensionari, ci pentru intreaga societate romaneasca, si aceasta va continua, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, joi, la reuniunea.

Liviu Dragnea: De ce tot timpul cand PSD ajunge la guvernare GASESTE BANI? INVESTIM iN BUNASTARE

Liviu Dragnea, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, a avut joi o intalnire cu varstnicii, context in care a vorbit si despre banii de pensii. El a afirmat ca alte guvernari, mai ales cele de dreapta,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )