Libnet.ro
UNICEF

17:30

Liviu Dragnea, opinie bomba despre Tudorel Toader: E un profesionist, iar decizia pe care o va lua va fi...

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, opinie bomba despre Tudorel Toader: E un profesionist, iar decizia pe care o va lua va fi...

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre decizia de amanare a ministrului Justitiei,in ceea ce o priveste pe Laura Codruta Kovesi. Eu nu sunt dezamagit de ministrul. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Domnul Tudorel Toader ARE RITMUL LUI. Decizia pe care o va lua in privinta lui Kovesi va fi...

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut vineri seara o declaratie surprinzatoare. El a vorbit despre decizia de amanare a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in ceea ce o priveste pe sefa DNA, Laura Codruta.

Declaratia lui Tudorel Toader despre o noua amanare, in IMAGINI

Sase minute! Atat i-a luat lui Tudorel Toader sa iasa public intr-o declaratie asteptata de intreaga tara pentru a nu spune nimic. Ministrul s-a intors in tara in uralele PSD-ALDE pentru a anunta ca nu.

Tudorel Toader, discutie cu premierul Dancila despre scandalul din DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o discutie cu premierul Dancila despre scandalul din DNA, inainte de sedinta de guvern. Acest lucru a fost confirmat de purtatorul de cuvarat al Guvernului, Nelu.

Viorica Dancila, declaratii la inceputul sedintei de Guvern / Nimic despre discutia cu Tudorel Toader legata de sefa DNA, Laura Codruta Kovesi

Premierul Viorica Dancila a facut scurte declaratii la inceputul sedintei de Guvern, afirmand ca saptamana viitoare se va intalni la Bruxelles cu Jean Claude Juncker, Donald Tusk si Antonio Tajani, dar nu a facut nicio referire despre discutia anuntata cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, caruia i-a cerut sa revina mai repede in tara din vizita in Japonia, pe fondul scandalului acuzatiilor la adresa DNA.

Codrin Stefanescu, dupa declaratia lui Tudorel Toader: Toata tara astepta niste concluzii ferme si corecte

Codrin Stefanescu a vorbit despre scurta declaratie de presa facuta de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la activitatea DNA, DIICOT si Ministerul Public. Codrin Stefanescu s-a aratat.

Ma opresc, daca nu...Va rog, sa mergeti!. Tudorel Toader s-a suparat pe jurnalisti (VIDEO)

Ministrul Justitiei a iesit public joi pentru a nu declara nimic privind soarta sefei DNA ci pentru a povesti despre ce a facut prin Japonia Detalii AICI) in schimb, Tudorel Toader s-a suparat si a intrerupt.

Semnificatia declaratiilor ministrului Tudorel Toader

Ministrul Tudorel Toader se retrage din joc. Nu a acceptat solicitarile Coalitiei de guvernare, si trage de timp inca din decembrie, in chestiunea cererii de revocare a dnei Kovesi. Surse politice sustin ca s-a pus problema ca Tudorel Toader sa semneze OUG de comasare a DNA si DIICOT, insa a refuzat.

VIDEO Tudorel Toader a amanat inca o data o decizie privind DNA: Joia viitoare voi prezenta continutul si concluziile raportului cu referire la activitatea DNA

Minstrul Justitiei, Tudorel Toader, amana deznodamantul privind decizia sa in cazul sefiei DNA, anuntand joi, intr-o scurta declaratie de presa, ca va prezenta saptamana viitoare, joi, continutul si concluziile raportului cu referire la activitatea DNA. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratiile lui Tudorel Toader.

Ne-a informat ca ne va informa. Klaus Iohannis rade de iesirea publica a lui Tudorel Toader

Iesirea publica a ministrului Tudorel Toader in care si-a povestit vizita din Japonia pentru a anuntat ulterior ca o noua amanare privind decizia pe care o va luat privind soarta Laura Codruta Kovesi in.

Codrin Stefanescu, dupa declaratia lui Tudorel Toader: Toata tara astepta niste concluzii ferme. Suntem pusi in situatia de a spera ca saptamana viitoare va face ce trebuie

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, s-a aratat dezamagit de scurta declaratie de presa facuta joi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la activitatea DNA, DIICOT si Ministerul Public, afirmand la Antena 3 ca toata tara astepta niste concluzii ferme din partea ministrului, dar ca spera ca saptamana viitoare va face ce trebuie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )