Libnet.ro
UNICEF

18:15

Liviu Dragnea, prezent la DNA, face aluzii la aniversarea lui Klaus Iohannis: Este un cadou pentru cineva. ii doresc ceea ce imi doreste si el mie (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, prezent la DNA, face aluzii la aniversarea lui Klaus Iohannis: Este un cadou pentru cineva. ii doresc ceea ce imi doreste si el mie (VIDEO)

35 La iesirea de la DNA, Liviu Dragnea a avut si o urare pentru presedintele Klaus Iohannis. ii doresc ceea ce imi doreste si el mie. Este o urare corecta si cinstita, a. continuă pe B1

Liviu Dragnea, dupa ce a fost audiat la DNA in dosarul in care este cercetata si fosta lui sotie: Am toate sansele sa raman liber pana la parlamentare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, s-a prezentat luni dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind citat in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. in acest caz este cercetata si fosta sotie a deputatului, Bombonica Prodana. La plecare, Dragnea a spus ca nu a fost pus sub acuzare pentru noi fapte, astfel ca are toate sansele sa ramana liber pana la alegerile parlamentare.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost audiat la DNA: Pana la alegerile parlamentare am toate sansele sa raman liber

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat luni dimineata la DNA fiind citat de procurori, in dosarul in care este cercetat alaturi de fosta sotie, Bombonica Prodana. Supararea este ca.

Liviu Dragnea, audiat la DNA

ACTUALIZARE 10:50 Liviu Dragnea a iesit din sediul DNA: Am toate sansele sa raman liber pana la alegerile parlamentare, chiar si intr-un ritm foarte alert. Dragnea a spus ca a fost citat pentru a fi instiintat ca este inclupat in acest dosar. ------- Presedintele PSD Liviu Dragnea a sosit astazi dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie unde a fost citat in dosarul fostei sale sotii, in care este si el urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual.

UPDATE. Liviu Dragnea, inculpat in dosarul Bombonicai. Ce a spus la iesirea de la audieri

Seful PSD LIviu Dragnea a fost chemat, luni dimineata, la sediul DNA, unde este audiat in dosarul in care este anchetata fosta sa sotie Bombonica Prodana Dragnea). I s-a transmis ca are calitatea de inculpat.

Liviu Dragnea: Suntem aproape siguri ca domnul Iohannis nu va numi un premier propus de noi. Riscam o situatie si mai rea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat, intr-o interventie telefonica in emisiunea Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, ca are semnale puternice ca presedintele Iohannis nu.

Liviu Dragnea, despre achizitia operei Cumintenia Pamantului: Nu cred in astfel de demersuri. Ajungem in situatia in care nu se strang toti banii. Ce se intampla cu banii?

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca nu a donat bani pentru achizitia operei lui Constantin Brancusi si nici nu are de gand sa faca acest lucru, Dragnea considerand acest demers drept.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )