Libnet.ro
UNICEF

06:45

UPDATE. Liviu Dragnea, inculpat in dosarul Bombonicai. Ce a spus la iesirea de la audieri

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Liviu Dragnea, inculpat in dosarul Bombonicai. Ce a spus la iesirea de la audieri

Seful PSD LIviu Dragnea a fost chemat, luni dimineata, la sediul DNA, unde este audiat in dosarul in care este anchetata fosta sa sotie Bombonica Prodana Dragnea). I s-a transmis ca are calitatea de inculpat. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, prezent la DNA, face aluzii la aniversarea lui Klaus Iohannis: Este un cadou pentru cineva. ii doresc ceea ce imi doreste si el mie (VIDEO)

35 La iesirea de la DNA, Liviu Dragnea a avut si o urare pentru presedintele Klaus Iohannis. ii doresc ceea ce imi doreste si el mie. Este o urare corecta si cinstita, a.

Liviu Dragnea, dupa ce a fost audiat la DNA in dosarul in care este cercetata si fosta lui sotie: Am toate sansele sa raman liber pana la parlamentare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, s-a prezentat luni dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind citat in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. in acest caz este cercetata si fosta sotie a deputatului, Bombonica Prodana. La plecare, Dragnea a spus ca nu a fost pus sub acuzare pentru noi fapte, astfel ca are toate sansele sa ramana liber pana la alegerile parlamentare.

Liviu Dragnea, audiat la DNA

ACTUALIZARE 10:50 Liviu Dragnea a iesit din sediul DNA: Am toate sansele sa raman liber pana la alegerile parlamentare, chiar si intr-un ritm foarte alert. Dragnea a spus ca a fost citat pentru a fi instiintat ca este inclupat in acest dosar. ------- Presedintele PSD Liviu Dragnea a sosit astazi dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie unde a fost citat in dosarul fostei sale sotii, in care este si el urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost audiat la DNA: Pana la alegerile parlamentare am toate sansele sa raman liber

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat luni dimineata la DNA fiind citat de procurori, in dosarul in care este cercetat alaturi de fosta sotie, Bombonica Prodana. Supararea este ca.

Liviu Dragnea: Suntem aproape siguri ca domnul Iohannis nu va numi un premier propus de noi. Riscam o situatie si mai rea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat, intr-o interventie telefonica in emisiunea Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, ca are semnale puternice ca presedintele Iohannis nu.

Liviu Dragnea, despre achizitia operei Cumintenia Pamantului: Nu cred in astfel de demersuri. Ajungem in situatia in care nu se strang toti banii. Ce se intampla cu banii?

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca nu a donat bani pentru achizitia operei lui Constantin Brancusi si nici nu are de gand sa faca acest lucru, Dragnea considerand acest demers drept.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )