Libnet.ro
UNICEF

19:30

Liviu Dragnea nu se va prezenta, joi, la DNA. Va merge un avocat

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea nu se va prezenta, joi, la DNA. Va merge un avocat

Liviu Dragnea nu se va prezenta, joi, la sediul DNA, unde a fost chemat de procurori pentru a-i fi comunicate rezultatele expertizei efectuate in dosarul Tel Drum, a precizat avocatul liderului PSD, Flavia Teodosiu. continuă pe Adevărul

SURSE POLITICE: Liviu Dragnea nu se va prezenta la audierile de la DNA

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu se va duce la audieri la DNA daca va fi chemat in fata anchetatorilor. Seful social-democratilor ar urma sa fie chemat in dosarul Tel Drum. Surse politice, citate de B1 TV,.

Avocat: Liviu Dragnea nu merge la audierea de la DNA. Ce strategie are liderul PSD

Informatii de ultima ora despre strategia pe care a adoptat-o Liviu Dragnea, chemat de procurorii DNA, chiar inainte de Revelion, sa se prezinte joi, 3 ianuarie la sediul Directiei Nationale.

Ce ii pregatesc procurorii lui Liviu Dragnea. Informatii incredibile din dosarul inchis in 2013

Liviu Dragnea a fost chemat de procurorii DNA se prezinte joi, 3 ianuarie, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Citatia i-a fost transmisa liderului PSD chiar inainte de Revelion. Avocata liderului PSD a.

Epopeea completurilor de 5 judecatori de la instanta suprema continua - o noua tragere la sorti, joi / Dosarele lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu vor fi judecate de aceiasi magistrati

Epopeea completurilor de 5 judecatori de inalta Curte de Casatie si Justitie, asa cum o numea presedintele instantei supreme, Cristina Tarcea, continua. Joi, vor fi trase la sorti completurile de 5 pentru anul 2019, altele decat cele desemnate deja pentru dosarele din data de 13 decembrie. Atunci, au fost stabilite completurile care vor judeca mai multe procese cu miza, precum cel in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarile fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman.

Vesti ingrozitoare de la astre pentru Liviu Dragnea in 2019

Astrologul Daniela Simulescu afirmat marti, la Antena 3, ca anul 2019 nu va fi unul foarte bun pentru liderul PSD Liviu Dragnea. Lui Liviu Dragnea tocmai i-a progresat Soarele in Capricorn si cand se.

Liviu Dragnea, mesaj de Anul Nou: Actiunile noastre in 2019 vor fi indreptate pentru a construi o Romanie demna, a dreptatii si a prosperitatii economice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le transmite romanilor La multi ani! si ii asigura ca toate actiunile social-democratilor in 2019 vor fi indreptate pentru a construi o Romanie demna, a dreptatii si a .

Premiile Politikix 2018. Liviu Dragnea, castigator la categoria Scapa la mustata

Andreea Dumitrache si Robert Kiss l-au declarat castigator al categoriei Scapa la mustata, in cadrul Premiilor Politikix 2018, pe Liviu Dragnea. 2018 a fost anul in care liderul PSD, pe buna.

Victor Ponta, ATAC DEVASTATOR la adresa lui Dragnea si Valcov: Vor merge la inchisoare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, lanseaza un atac extrem de dur la adresa liderului PSD Liviu Dragnea si a lui Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, in contextul publicariii Hotararii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )