Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce ii pregatesc procurorii lui Liviu Dragnea. Informatii incredibile din dosarul inchis in 2013

Antena3 Antena3,
Ce ii pregatesc procurorii lui Liviu Dragnea. Informatii incredibile din dosarul inchis in 2013

Liviu Dragnea a fost chemat de procurorii DNA se prezinte joi, 3 ianuarie, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Citatia i-a fost transmisa liderului PSD chiar inainte de Revelion. Avocata liderului PSD a. continuă pe Antena3

Avocat: Liviu Dragnea nu merge la audierea de la DNA. Ce strategie are liderul PSD

Informatii de ultima ora despre strategia pe care a adoptat-o Liviu Dragnea, chemat de procurorii DNA, chiar inainte de Revelion, sa se prezinte joi, 3 ianuarie la sediul Directiei Nationale.

Vesti ingrozitoare de la astre pentru Liviu Dragnea in 2019

Astrologul Daniela Simulescu afirmat marti, la Antena 3, ca anul 2019 nu va fi unul foarte bun pentru liderul PSD Liviu Dragnea. Lui Liviu Dragnea tocmai i-a progresat Soarele in Capricorn si cand se.

Liviu Dragnea nu se va prezenta, joi, la DNA. Va merge un avocat

Liviu Dragnea nu se va prezenta, joi, la sediul DNA, unde a fost chemat de procurori pentru a-i fi comunicate rezultatele expertizei efectuate in dosarul Tel Drum, a precizat avocatul liderului PSD, Flavia Teodosiu.

Epopeea completurilor de 5 judecatori de la instanta suprema continua - o noua tragere la sorti, joi / Dosarele lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu vor fi judecate de aceiasi magistrati

Epopeea completurilor de 5 judecatori de inalta Curte de Casatie si Justitie, asa cum o numea presedintele instantei supreme, Cristina Tarcea, continua. Joi, vor fi trase la sorti completurile de 5 pentru anul 2019, altele decat cele desemnate deja pentru dosarele din data de 13 decembrie. Atunci, au fost stabilite completurile care vor judeca mai multe procese cu miza, precum cel in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarile fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea, mesaj de Anul Nou: Actiunile noastre in 2019 vor fi indreptate pentru a construi o Romanie demna, a dreptatii si a prosperitatii economice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le transmite romanilor La multi ani! si ii asigura ca toate actiunile social-democratilor in 2019 vor fi indreptate pentru a construi o Romanie demna, a dreptatii si a .

Premiile Politikix 2018. Liviu Dragnea, castigator la categoria Scapa la mustata

Andreea Dumitrache si Robert Kiss l-au declarat castigator al categoriei Scapa la mustata, in cadrul Premiilor Politikix 2018, pe Liviu Dragnea. 2018 a fost anul in care liderul PSD, pe buna.

Bomba inceputului de an. Soc urias pentru Iohannis: Liviu Dragnea, presedinte interimar?

Inceput de an in forta. Fiecare tabara din Romania are scenarii socante pentru 2019, an prezidential. in cazul lui Klaus Iohannis s-a discutat pana acum despre varianta suspendarii, despre varianta.

Tragere la sorti a completelor de 5 judecatori pentru 2019. Ce se intampla cu dosarul in care este judecat apelul lui Liviu Dragnea

Curtea Suprema va desemna, maine, prin tragere la sorti, magistratii care vor face parte din completele de 5 judecatori pentru anul 2019, altele decat cele care au fost desemnate deja pe 13 decembrie si carora le-au fost repartizate dosare.

Politic show: Topul presedintilor Romniei, dupa simpatia populara. Ce parere au romnii despre fostii sefi de stat.; Liviu Dragnea si pastreaza suprematia n PSD. Razboiul intern, urmat de excluderi ale unor lideri importanti si plecari la partidul lui Pon

Sarbatori de iarna dupa gratii: Petru Groza a primit sampanie, iar detinutii arestati in regimul sau si-au facut tort din resturi de paine imbibate in cafea. Petru Groza, cel care a girat, din postul de prim-ministru al Romaniei. Dancila: Nu putem sa ii permitem presedintelui sa isi incalce atributiile. Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat ca intelege ca.

Interviu-eveniment acasa la Viorica Dancila: Au fost multe momente tensionate cu Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila i-a acordat un interviu special Oanei Zamfir, din casa sa. imi plac oamenii, la mine acasa au venit foarte multi oameni, nu vreau sa fiu un om izolat, trebuie sa reactionez, cine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )