Libnet.ro
UNICEF

08:15

Liviu Dragnea ramane fara nasa de cununie. Viorica Dancila bate in retragere

B1 B1,
Liviu Dragnea ramane fara nasa de cununie. Viorica Dancila bate in retragere

Liviu Dragnea ar putea ramane fara nasa. Viorica Dancila bate in retragere dupa ce duminica a spus ca ar accepta bucuroasa sa-l cunune pe seful PSD. Detalii AICI) Nu cred ca trebuie sa raspund la. continuă pe B1

Viorica Dancila, vorbeste despre iubita lui Liviu Dragnea: Cum a raspuns cand a fost intrebata daca ar vrea sa fie nasa de cununie a liderului PSD(FOTO)

Viorica Dancila a declarat duminica, in cadrul unei emisiuni televizate, ca i se pare un act de normalitate faptul ca iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, a fost prezenta in sala la Congresul PSD.

Viorica Dancila spune ca l-ar cununa pe Liviu Dragnea cu iubita acestuia, care este o fata deosebita

Premierul Viorica Dancila a spus duminica, intr-o emisiune la Antena 3, raspunzand unei intrebari, ca, daca i-ar propune, i-ar fi nasa de cununie liderului PSD, Liviu Dragnea, cu iubita acestuia, care este o fata deosebita, citeaza News. ro.

Viorica Dancila, nasa la nunta lui Liviu Dragnea cu iubita sa. Sigur ca da!

O tara intreaga a remarcat ca, sambata, premierul Viorica Dancila si iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, erau foarte apropiate. Dana Chera a intrebat-o pe Viorica Dancila, la Adevaruri de viata, .

Liviu Dragnea si Irina Tanase compatabilitate 110%. Numerologul Mihai Voropchievici: Ea e DOMINATOARE

Cuplul Liviu Dragnea si Irina Alexandra Tanase este pe val. Se anunta nunta mare in PSD. Liviu Dragnea are ganduri de insuratoare, iar premierul Viorica Dancila s-a oferit sa-i fie nasa. Detalii.

Viorica Dancila, despre iubita lui Dragnea: Un om deosebit, o fata inteligenta, cu bun simt, modesta, care a sustinut echipa PSD la Congres

Presedintele executiv al PSD, Viorica Dancila, spune despre Irina Tanase, iubita liderului social-democratilor, Liviu Dragnea, care a fost prezenta la Congresul extraordinar din 10 martie, ca este un om deosebit, cu bun simt, care a sustinut echipa formatiunii la aceasta reuniune, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea, ironic privind casatoria: De mult timp am vazut ca fiecare vrea sa fie nasul meu (VIDEO)

Prezenta iubitei lui Liviu Dragnea la Congresul de sambata a PSD a aprins discutiile din spatiul public privind o iminenta nunta pe care o pregatesc cei doi. Viorica Dancila si Gabriela Firea s-au.

Ce spune Firea despre partenera de viata a lui Liviu Dragnea si cine ar avea intaietate pentru a fi nasa

Gabriela Firea, primar general al Capitalei si vicepresedinte al PSD, considera ca Irina Alexandra Tanase ar avea profil de prima doamna, in cazul in care Liviu Dragnea ar urma sa se casatoreasca cu aceasta.

Viorica Dancila: Sunt exagerat de fidela PSD

Premierul Viorica Dancila a afirmat, duminica seara, ca este exagerat de fidela Partidului Social Democrat, precizand ca pune in aplicare programul de guvernare facut de PSD si de liderul partidului, Liviu.

Liviu Dragnea a propus cinci conventii nationale, care au fost votate in Congresul PSD: Realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi altele (VIDEO)

Liviu Dragnea a cerut, sambata, la Congresul PSD, votul social-democratilor pentru cinci conventii nationale, precizand ca realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi.

Liviu Dragnea, avertisment catre noii sefi din PSD: Oamenii nu sunt interesati care e mai vocal

Noua conducere a Partidului Social Democrat, validata la Congresul din 10 martie, s-a reunit luni in primul Birou Permanent National, in prezenta presedintelui Liviu Dragnea, a presedintelui executiv Viorica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )