Libnet.ro
UNICEF

20:30

Liviu Dragnea, avertisment catre noii sefi din PSD: Oamenii nu sunt interesati care e mai vocal

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, avertisment catre noii sefi din PSD: Oamenii nu sunt interesati care e mai vocal

Noua conducere a Partidului Social Democrat, validata la Congresul din 10 martie, s-a reunit luni in primul Birou Permanent National, in prezenta presedintelui Liviu Dragnea, a presedintelui executiv Viorica. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, atac la adresa contestatarilor din PSD: Sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea partidului(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca va incerca s-si convinga colegii ca toate candidaturile sa fie luate in considerare. Sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea.

Liviu Dragnea, avertisment pentru contestatarii Congresului PSD: Nu mai acceptam atacuri din interior!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis sambata, la finalul Congresului partidului, un avertisment tuturor celor care doresc sa conteste rezultatul alegerilor, anuntand ca discutia asupra acestui subiect nu.

Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Teodor Melescanu: Nu este in regula absolut de loc (VIDEO)

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, l-a suparat pe Liviu Dragnea. Presedintele PSD i-a cerut sefului diplomatie romane sa vina in coalitia de guvernare cu o analiza privind diplomatii romani si l-a.

Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Teodor Melescanu: Nu este in regula absolut deloc (VIDEO)

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, l-a suparat pe Liviu Dragnea. Presedintele PSD i-a cerut sefului diplomatie romane sa vina in coalitia de guvernare cu o analiza privind diplomatii romani si l-a.

Ce a aparut in spatele lui Liviu Dragnea in timpul discursului la Congresul PSD FOTO BIZAR

Momente bizare in timpul discursului presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la congresul partidului desfasurat la Sala Palatului din Bucuresti. in timp ce vorbea, in spatele acestuia, pe ecranul urias au fost.

Liviu Dragnea: cinci conventii nationale, votate in Congresul PSD

Liviu Dragnea le-a cerut votul delegatiilor PSD de la Congresul partidului pentru aprobarea a cinci .

Liviu Dragnea si-a adus iubita la Congresul PSD. Cum a fost primita Irina Tanase de social-democrati

Liviu Dragnea si-a adus iubita la Congresul PSD. Liderul PSD a pus-o pe Irina Tanase in primul rand, langa premierul Romaniei si primarul Capitalei, doua persoane extrem de importante in PSD. Iubita lui.

Reactia lui Liviu Dragnea dupa protestele de la Sala Palatului, din timpul Congresului PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca nu a auzit protestele care au avut loc sambata la Sala Palatului, in paralel cu Congresul extraordinar al PSD. Nu am vazut protestele, nici nu le-am auzit. Eram.

Liviu Dragnea a propus cinci conventii nationale, care au fost votate in Congresul PSD: Realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi altele (VIDEO)

Liviu Dragnea a cerut, sambata, la Congresul PSD, votul social-democratilor pentru cinci conventii nationale, precizand ca realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi.

Liviu Dragnea, anchetat in Brazilia pentru PORTOCALE: Seful PSD este suspect intr-un caz de spalare de bani(VIDEO)

Liviu Dragnea este anchetat in Brazilia. Potrivit jurnalistilor de la RISE Project, seful PSD si Mugurel Gheorghias, fost actionar principal al TelDrum, sunt suspecti intr-un caz de spalare de bani in tara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )