Libnet.ro
UNICEF

23:30

Liviu Dragnea, razboi in instanta cu procurorul care-l ancheteaza in dosarul Tel Drum. Cand are loc urmatorul termen (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, razboi in instanta cu procurorul care-l ancheteaza in dosarul Tel Drum. Cand are loc urmatorul termen (VIDEO)

Liviu Dragnea continua, din penitenciar, lupta cu autoritatile. Dragnea a dat in judecata Inspectia Judiciara pentru o anulare a unei rezolutii prin care a fost clasata o plangere ce vizeaza activitatea. continuă pe B1

Viorica Dancila, adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea: Pot sa ma lupt!

Relatia dintre Viorica Dancila si Liviu Dragnea este tot mai tensionata. Fostul premier al Romaniei a declarat ca pe langa cei sapte barbati care o urasc si o ataca deja a aparut si al optulea, facand referire la fostul lider al Partidului Social Democrat. Dancila nu a precizat insa cine sunt ceilalti barbati care ii .

Viorica Dancila, despre Liviu Dragnea: Pe langa sapte barbati de stat care ma urasc si ma ataca, iata ca a venit si al optulea

Viorica Dancila a comentat faptul ca fostul sef al PSD, Liviu Dragnea, a contestat alegerea sa in fruntea partidului, precizand ca pe langa sapte barbati de stat care o urasc a venit si al optulea Nu.

DAN BARNA: Spiritul lui Liviu Dragnea e pe buletinul de vot, se numeste Viorica Dancila

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, spune ca spiritul lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot si se numeste Viorica Dancila, candidatul PSD.

Ana Birchall: Astept informarea de la Administratia Penitenciarelor privind permisia pentru Liviu Dragnea Este treaba ministrului Justitiei sa ceara lamuriri cand exista semne de intrebare

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a spus, luni dimineata, ca asteapta informarea ceruta de la Administratia Nationala a penitenciarelor privind acordarea permisiei de o zi pentru fostul lider al PSd Liviu Dragnea. Ea a precizat ca ministrul Justitiei nu are niciun fel de prerogative in acordarea permisiilor pentru detinuti, dar este treaba ministrului sa ceara lamuriri atunci cand exista semne de intrebare.

Gabriela Firea, lamuriri despre declaratiile referitoare la Liviu Dragnea: Viata va dovedi asta

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a adus mai multe explicatii referitoare la ultimele sale declaratii legate de Liviu Dragnea, fostul presedinte al social-democratilor. in aceasta saptamana,.

Alexandru Cumpanasu, candidat la prezidentiale, a derulat contracte de MILIOANE DE EURO cu Ministerul Dezvoltarii, sub conducerea lui Liviu Dragnea

Alexandru Cumpanasu, un critic dur la adresa clasei politice, uita sa spuna ca a fost client fidel la contracte cu statul. Din postura de fondator al ONG-ului AID, Cumpanasu a obsinut, sub mandatul lui Liviu.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )