Libnet.ro
UNICEF

05:15

Alexandru Cumpanasu, candidat la prezidentiale, a derulat contracte de MILIOANE DE EURO cu Ministerul Dezvoltarii, sub conducerea lui Liviu Dragnea

B1 B1,
Alexandru Cumpanasu, candidat la prezidentiale, a derulat contracte de MILIOANE DE EURO cu Ministerul Dezvoltarii, sub conducerea lui Liviu Dragnea

Alexandru Cumpanasu, un critic dur la adresa clasei politice, uita sa spuna ca a fost client fidel la contracte cu statul. Din postura de fondator al ONG-ului AID, Cumpanasu a obsinut, sub mandatul lui Liviu. continuă pe B1

VIDEO viral cu Alexandru Cumpanasu. A tras cu arma, in direct, la TVR, in emisiunea lui Ionut Cristache

Pusca si cureaua latahobby-ul mi-l schimb indata! Pentru prima oara in postura unui candidat la prezidentiale, Alexandru Cumpanasu face ce face si ajunge din ce in ce mai des pe micile ecrane. Nu asta ar fi mirarea, reclama e reclama, mai ales in perioada de foc in care ne aflam, dar modul in care s-a .

BOMBA! Alexandra Macesanu a reusit sa trimita PRIMUL MESAJ de cand a disparut! Adolescenta a luat legatura chiar cu unchiul ei, Alexandru Cumpanasu

S-a intamplat o mare minune! Alexandru Cumpanasu a declarat ca a intalnit-o pe nepoata lui, Alexandra Macesanu, dupa luni bune de la disparitie. Chiar daca totul s-a intamplat doar in vis, el.

Alexandru Cumpanasu, viziune cu Alexandra Macesanu: Am vazut-o clar. Era pe un pod si zambea

Alexandru Cumpanasu a transmis un mesaj cutremurator pe pagina personala de Facebook. Alexandra Macesanu i-ar fi aparut in vis in urma cu o seara. Adolescenta se afla pe un pod si ii zambea. El o striga cu.

Legatura dintre Alexandru Cumpanasu si familia Alexandrei Macesanu. Detaliul de la mormantul pregatit victimei lui Gheorghe Dinca

Alexandra Macesanu a disparut deja de cateva luni bune, timp in care nu s-a mai aflat nimic de un posibil loc in care sa fie gasita. Ipoteza mortii adolesecentei in varsta de 15 ani devina tot mai pregnanta si mai reala cu atat mai mult cu cat tatal fetei i-a pregatit deja locul de veci .

STS a lansat o licitatie de aproape 5,2 milioane euro pentru lucrari de infrastructura

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a lansat o licitatie de 5,19 milioane euro pentru proiec.

STS a lansat o licitatie de aproape 5,2 milioane euro pentru lucrari de infrastructura

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a lansat o licitatie de 5,19 milioane euro pentru proiectare si executie de lucrari pentru realizarea infrastructurii de baza, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Brandul Thomas Cook a fost cumparat de chinezi cu 12,7 milioane euro

Brandul agentiei de turism Thomas Cook, intrata in faliment in luna septembrie, a fost achizitionat de agentia de turism Club Med, detinuta de compania chineza Fosun, pentru 11 milioane lire sterline 12,7 milioane euro), potrivit BBC.

Rezervele valutare administrate de BNR au scazut cu 515 milioane euro in octombrie

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, ca rezervele valutare administrate de banca centrala erau, in 31 octombrie, de 34,908 miliarde euro, cu 515 milioane euro mai mici decat in 30 septembrie.

Prezidentiale 2019. Confruntare fata-n fata. Catalin Ivan, Ramona Bruynseels si Alexandru Cumpanasu, dezbatere publica la Antena 3

Alegerile prezidentiale se apropie cu repeziciune, pe 10 noiembrie va avea loc primul tur, iar treidintre candidatii la prezidentiale au acceptat provocarea de a se confrunta fata in fata.

Investitie de 1,2 milioane Euro, intr-o platforma romaneasca de efulfillment

Startup-ul Frisbo, platforma romaneasca de smart efulfillment , care preia depozitarea, procesarea si livrarea comenzilor magazinelor online, a primit o investitie de 1,2 milioane de euro, intr-o runda condusa de GapMinder Venture Partners, cu participarea ROCA X, la o evaluare a business-ului de aproximativ 6 milioane de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )