Libnet.ro
UNICEF

13:45

Liviu Dragnea: iI solicit premierul Dancila sa nu care cumva sa isi depuna mandatul (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: iI solicit premierul Dancila sa nu care cumva sa isi depuna mandatul (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a solicitat VioricaiDancila sa nu isi depuna mandatul de prim-ministru ca urmare a solicitarilor facute de opozitie pentru felul cum s-a desfasurat votul. continuă pe B1

Liviu Dragnea, mesaj ferm pentru Viorica Dancila

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor, ca solicita premierului Viorica Dancila sa nu-si depuna mandatul. Solicit doamnei prim-ministru sa nu.

Liviu Dragnea: Nu avem de gand sa o schimbam pe Dancila, daca isi face treaba

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca social-democratii nu au de gand sa schimbe premierul, sustinand ca Viorica Dancila poate sa ramana in functie pana in 2020 daca isi face tr.

Liviu Dragnea, anunt surpriza despre candidatul la presedintie

Anunt surpriza al lui Liviu Dragnea dupa sondajele exit-poll, care aduc PSD la egalitate cu PNL. Toti au ramas mirati sa il auda pe Liviu Dragnea resemnat. in plus, Seful PSD i-a cerut premierului Dancila sa nu iti depuna mandatul. Eu nu am spus niciodata ca vreau sa candidez la presedintie. Mereu vorbesc dupa agenda [] .

Digi24: Liviu Dragnea voteaza intr-o locatie secreta. La ce ora merge la urne liderul PSD

PSD a facut public calendarul de vot al liderilor partidului cu mare intarziere, aproape toti fiind programati la urne pe seara. Locatia in care isi va exprima votul presedintele PSD, Liviu Dragnea, este tinuta in secret.

Liviu Dragnea: Cine vrea sa exporte, sa exporte lemn prelucrat pentru ca plusvaloarea sa ramana in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, isi onoreaza una dintre promisiunile facute zilele trecute. A initiat proiectul de lege prin care bustenii din Romania nu vor mai putea fi exportati. Asa cum am anuntat s.

Tomac: PSD, daca merge in alegerile prezidentiale cu Liviu Dragnea, risca sa nu intre in turul doi pentru prima data

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, spune ca doar cine nu intelege politica nu isi da seama ca liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, devine din ce in ce mai izolat in cadrul formatiunii pe care o conduce. Tomac a mai afirmat ca daca Dragnea va candida la alegerile prezidentiale, va fi pentru prima oara cand un candidat al social-democratilor nu va intra in turul doi.

Gabriela Firea, reactie dura dupa ce Liviu Dragnea a nominalizat-o ca posibil candidat la prezidentiale: Suntem in pericol sa disparem precum PNT-CD!

Gabriela Firea, primarul Capitalei, reactioneaza dupa ce Liviu Dragnea a recomandat-o ca posibil candidat la alegerile prezidentiale. Primarul general spune ca nu isi doreste o asemenea candidatura si.

Liviu Dragnea anunta schimbari majore la programul PRIMA CASA: Sa poata sa isi cumpere fiecare o locuinta, nu o bojdeuca

Liviu Dragnea a anuntat schimbari majore ale programului Prima Casa. Seful PSD a declarat miercuri ca programulse va extinde si se va numi O familie - o casa. Extindem Prima casa si numim programul.

Unde a plecat Liviu Dragnea de la sediul PSD. in ce masina s-a urcat cand a scapat de jurnalisti

Liviu Dragnea a avut o zi grea, care pare ca s-a terminat foarte prost, iar asta a recunoscut-o chiar el la iesirea din sediul PSD. Partidul pe care il conduce si care in ultima vreme a scazut in topul preferintelor alegatorilor a obtinut 25,8% la alegerile europarlamentare, la egalitate cu PNL. La distanta foarte mica [] .

Corina Cretu l-a sunat pe Liviu Dragnea. Surpriza! Cine i-a raspuns la telefon: Mi s-a parut putin deplasat

Comisarul european Corina Cretu a facut declaratii care dau de inteles ca multe dintre deciziile pe care ministrii ar trebui sa le ia pe cont propriu, sunt luate de fapt la comanda. Ea a precizat ca a incercat sa il sune pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru a discuta cu el, dar de fiecare data [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )