Libnet.ro
UNICEF

09:30

Digi24: Liviu Dragnea voteaza intr-o locatie secreta. La ce ora merge la urne liderul PSD

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Liviu Dragnea voteaza intr-o locatie secreta. La ce ora merge la urne liderul PSD

PSD a facut public calendarul de vot al liderilor partidului cu mare intarziere, aproape toti fiind programati la urne pe seara. Locatia in care isi va exprima votul presedintele PSD, Liviu Dragnea, este tinuta in secret. continuă pe Hotnews

De ce fuge Liviu Dragnea de vot? Locatia secreta a fost dezvaluita de PSD

Mai multi politicieni, printre care Klaus Iohannis, Traian Basescu si Victor Ponta, au votat deja. Liviu Dragnea a lipsit. Explicatia e destul de ciudata. Liviu Dragnea, liderul PSD, vrea ca.

Liviu Dragnea a votat si pentru referendum: Nu vad de ce este o surpriza. Tot timpul am sustinut temele

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a votat vineri seara, in jurul orei 19. 30, la Liceul Jean Monnet, la alegerile europarlamentare si referendum. Acesta a declarat ca nu vede de ce este o surpriza ca a votat la referendum, pentru ca am spus tot timpul ca sustine temele de la referendum. El este asteptat dupa vot la sediul PSD Baneasa, unde cel mai probabil va anunta candidatul la alegerile prezidentiale.

Digi24: Ce urmareste, de fapt, Liviu Dragnea. C.T. Popescu: Nu il intereseaza neaparat Cotroceniul

Liviu Dragnea nu a fost interesat pana acum un an de candidatura la presedintie, tinta lui fiind mereu functia de premier, pe care spera sa o obtina prin albirea dosarelor, a explicat la Digi24 Cristian Tudor Popescu.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Liviu Dragnea a votat la Jean Monnet: Am votat si la referendum. Nu este o zi trista, e o zi buna

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea a votat la ora 19:42, la liceul teoretic Jean Monnet din Bucuresti. Liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat la iesirea din sectia.

Liviu Dragnea, anunt surpriza despre candidatul la presedintie

Anunt surpriza al lui Liviu Dragnea dupa sondajele exit-poll, care aduc PSD la egalitate cu PNL. Toti au ramas mirati sa il auda pe Liviu Dragnea resemnat. in plus, Seful PSD i-a cerut premierului Dancila sa nu iti depuna mandatul. Eu nu am spus niciodata ca vreau sa candidez la presedintie. Mereu vorbesc dupa agenda [] .

Unde a votat Liviu Dragnea? Misterul votului sefului PSD. De ce a votat atat de tarziu

Liviu Dragnea a votat in jurul orei 19. 30, la Liceul Jean Monet din Capitala. La intrare, seful PSD a evitat sa de avreo declaratie. Acesta a parut foarte sobru si a fost zgarcit in comentarii, pe tot parcursul cat a fost insotit de jurnalisti. Liviu Dragnea a votat la Liceul Jean Monnet din Capitala in [] .

Subiectele zilei: Baronii PSD il contrazic pe Liviu Dragnea: Candidatul la prezidentiale se alege in Congres; Augustin Zegrean, fost presedinte CCR: Iohannis nu e obligat sa accepte restructurarea Guvernului; Email de la Ceausescu pentru mai tanarul sau

Liviu Avram: Dragnea a incercat sa creeze o lebada neagra. Azi a constatat ca a produs un pui de cioara. Liviu Avram explica care este principalul motiv din spatele anuntului lui Liviu Dragnea pe tema candidaturii la prezidentiale. Ponta jongleaza cu aliantele, dar neaga discutiile cu grupul Conservatorilor. Fostul premier roman Victor Ponta nu intentioneaza sa incheie o alianta cu grupul Conservatorilor si Reformistilor.

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce Liviu Dragnea a propus-o la prezidentiale. Primarul Capitalei, foc si para

Dupa ce Liviu Dragnea a anuntat fastuos ca fostul sau adversar din partid, Gabriela Firea ar putea fi propusa drept candidat pentru alegerile prezidentiale, edilul Capitalei a venit cu o reactie uluitoare. Nu numai ca nu i-a multumit sefului PSD, ci i-a si reamintit ca a transformat-o in sac de box. Gabriela Firea, reactie dura [] .

Unde a plecat Liviu Dragnea de la sediul PSD. in ce masina s-a urcat cand a scapat de jurnalisti

Liviu Dragnea a avut o zi grea, care pare ca s-a terminat foarte prost, iar asta a recunoscut-o chiar el la iesirea din sediul PSD. Partidul pe care il conduce si care in ultima vreme a scazut in topul preferintelor alegatorilor a obtinut 25,8% la alegerile europarlamentare, la egalitate cu PNL. La distanta foarte mica [] .

Scandal la conferinta PSD, dupa rezultatele alegerilor. Liviu Dragnea si-a iesit din minti

Conferinta PSD, dupa aflarea primelor rezultate ale alegerilor europarlamentare, s-a lasat cu intrebari jenante si cu situatii nervoase, la sediul Partidului Social Democrat. Liderul social-democrat a anuntat cp nu va participa la alegerile prezidentiale drept candidat din partea PSD sau a aliantei PSD-ALDE. Scandal la sediul PSD. Dragnea s-a enervat pe reporteri Devina pentru aceasta [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )